Hayırlı Cumalar...
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
Hayırlı Cumalar...
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Evet bir hafta sonu daha geldi, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.
Her şey piyasalardan ibaret değildir, sevdiklerinize zaman ayırın.
VAKBN kırmızı trendi geçemedi, turuncuya indi yine Lütfü hocam. Değer olarak ucuz kaldı yukarı tepmesi gerekir buralardan normalde
ama işte ama sı var.
Ellerinize sağlık hocam, zaten temeli uzun süredir sallamadıklarını gösterdiler, hep dediğim gibi ya bu ucuz ya diğerleri pahalı, ama ne hikmetse pahalı olan hisseler daha da pahalı olmaya devam ediyor, ASELSAN 150 de çok pahalı demiştim gördüğü fiyat ortada, bakalım bir gün aynı şeyi vakıf için söylemek nasip olacak mı (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
PKART...
Beklediğim yönde gelişseydi yorum yazmama gerek kalmayacaktı. Ters yönde geliştiği için bilgi vermek adına yazmak gereği hissettim...
Ortalama destek olmaktan vazgeçti. 2. SAT oku da gelmiş oldu. Beklentimin tersi oldu...!!!
Ortalamanın üzerine çıkarsa önceki yorumum geçerlidir, altında kaldığı sürece "düşüş devam edebilir" diye düşünmek gerekir...!!!
Buraları okuyan tahtacı abimizin böyle bir şey yapacağını her zaman beklerim ama bu defa her şey tam olarak olması gerektiği gibiydi. Tahtacı gücünü göstermek için böyle bir şey yapmış olabilir...???!!!
Dikkatli olmakta fayda var... Ben de yanılabiliyorum...!!!
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Üstat tahtacı'nın gücünden yana şüphemiz yok kendisinin kendinden şüphesi var gibi insanların pkart tahtasını izlemeye tahammülü yok kaldı ki alsın da elinde tutsun tutabilsin tahtacı bu konuda okadar başarılıki almak isteyene 1001 nazla veriyorum malı satmak isteyenden 1001 nazla alıyor tahtacı abimiz anlıyoruz ben vermedikten sonra kimse mal alamaz almadıktan sonra da kolay kolay kimse malını satamaz diyorsun buraları okuyorsan sensin diyoruz rüştünü ıspat etme zamanın geldi geçiyor
Yer İmleri