Sayfa 471/471 İlkİlk ... 371421461469470471
Arama sonucu : 3764 madde; 3,761 - 3,764 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Samsun İlkadım merkez ilçede bulunan bir arsayı satmaya çalışıyoruz. Bundan 5 ay önce metrekaresine 22 bin tl. isterken şimdi 16 bin tl. istiyoruz ama yine arayan yok. Bitişik nizam 4 kat imarlı. İnsanlar belediye harç, ruhsat, proje vb. işlerle uğraşmak istiyor. İnşaat işçi ve ustalarıyla papaz olmaktansa bitmiş daire tercih ediyor.

Arsayı ancak bir müteahhit alacak. Onlarda ölü fiyat arıyor. Satılmazsa katlı otopark yaptırmayı düşünüyoruz. Kiracıyla uğraşmaktan iyidir. Her gün nakit para.

İlkadım'da imar planı artacak bir bölgede ise veya kentsel dönüşüm planan bir bölgede ise beklemek de faydalı olabilir.

2. Enflasyonu %2 civarı olan bir ülkeden bahsediyorsun. Kiralar 10 yıl dondurulsa ne olur ki?
    Böyle şeyler enflasyon olan ülkelerde sorun.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3. Zaman zaman yaşadığımız ilginç olayları bu platformda paylaşıyoruz. Başımıza gelmeyen ama gelebilecek olumsuzlukları öğrenmiş oluyoruz. Bilgi paylaşımı kapsamında yapılan paylaşımlardan rahatsız olan ( yarası olanlar ) insanlar anında saldırıya geçiyor. Nedeni malum !

Son 2 yılda konut piyasasında çok işim olduğundan, her türlü alengirli tiple karşılaştım. Hiç bana ne demedim. İlgili mercilere şikayet ettim. İlk şikayetlerde '' yeni duymuş, şaşırmış gibi '' yaptılar. Israrla kademe kademe şikayeti ilerletince küçük cezalarla müdahale ettiler. Büyük olduysa da ben bilmiyorum. Bugün aşağıdaki linkte okuyunca tekrar önemini hatırlatmak istedim.

Piyasa bozucu hareketler suçtur. Bence bu ceza az kalmış.
    https://www.hisse.net/haber/ticaret-...-tl-ceza-22030

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Zaman zaman yaşadığımız ilginç olayları bu platformda paylaşıyoruz. Başımıza gelmeyen ama gelebilecek olumsuzlukları öğrenmiş oluyoruz. Bilgi paylaşımı kapsamında yapılan paylaşımlardan rahatsız olan ( yarası olanlar ) insanlar anında saldırıya geçiyor. Nedeni malum !

Son 2 yılda konut piyasasında çok işim olduğundan, her türlü alengirli tiple karşılaştım. Hiç bana ne demedim. İlgili mercilere şikayet ettim. İlk şikayetlerde '' yeni duymuş, şaşırmış gibi '' yaptılar. Israrla kademe kademe şikayeti ilerletince küçük cezalarla müdahale ettiler. Büyük olduysa da ben bilmiyorum. Bugün aşağıdaki linkte okuyunca tekrar önemini hatırlatmak istedim.

Piyasa bozucu hareketler suçtur. Bence bu ceza az kalmış.
    https://www.hisse.net/haber/ticaret-...-tl-ceza-22030
    yasa olmayınca memlkette sonuc almak çok zor.temelden 8 kat girdiğimiz insaat 10 kat yapıldı.gerekçede muteahhit yandaki arsanın ihalesini alamamıs ama daireleri satmıs...belediyede sessiz kaldı.zaten aynı şirket bu yılın basında bu sefer baska projede alamadığı arsadan daireleri kapıs kapıs sattı.Sonra pesinatları iade etti.(BAK YAPI-BURSA)
    Şirket yetkililerine sorduk siz dua edin dairenizi aldınız diyor.ama dava actık sonucu beklicez....ytd

Sayfa 471/471 İlkİlk ... 371421461469470471

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •