-
-
Aşağıdaki beklentilere ek olarakta yeni şubelerin açılması olabilir. Son genel kurulda parakendede şubeleşmeye hız vereceğiz, önceliğimiz İzmir denmiş. Başkanın zaten kendi beyanatı var, her ilde en az 1 şube diye. Şube sayısı artıkça ciro ve karların artmasıda kaçınılmaz olacaktır. Doğru lokasyonda iyi işletilen marketler olması kaydıyla tabi. Bu konuda Recai başkan işinin ehli
Gmtas 2024 karı 325 milyon lira. Bu sene Keçiören şubeside eklendi
Keçiören şubesiyle ciro ve favökün %40 artması bekleniyor
Bu katkıyla beraber bu sene 500 milyon net getirmeliydi
%50 gıda eflasyon farkınıda koyalım 750 milyon lira eder
10 fk ve 1 pddd ile ucuz fiyatlansa bile 7.5 milyar olmalı
Anlık piyasa değeri henüz 6 milyar tl bile değil
Bu piyasa değeri içinde Gimat Arena yok
Peki Bim gibi 2.5 pd/dd den 25 f/K ile fiyatlarsa ne olur!?
Gmtaş o zaman 20 milyar piyasa değerine kadar gidebilir
Gmtas bu sene 750 milyon kar edebilir mi derseniz zor derim. Çünkü Keçiören şubesi 1. ve 2. çeyrekte açılış masrafları vesaire ile karı törpüledi. Ancak bu durum geride kaldı, 3. çeyrekle beraber Keçiören şubesinden çok ciddi katkı olacak ciro ve kara
2026 senesinde 1 milyar net kar ürebilir bu şirket. Bim rasyolarından yola çıkarsak eğer 25 milyar piyasa değerine çok rahat gidebilir. Mevcut piyasa değerine göre 4 kattan fazla potansiyel demektir bu. Hintli yatırımcı bu öngörü ile gelmiş olabilir hisseye
2026 da Gimat Arena nın bitip teslim edildiğini düşünürsek 5-6 kat potansiyel barınıyor mevcut fiyatına göre
Burda birde 800 araçlık kapalı otopark olacak. Bu otopark ücretli olacaksa bambaşka bir hikayede burdan çıkar
-
-

Originally Posted by
XTrader+
Hikaye bence büyük..
Abiciğim sen böyle kağıt bulmuşsun da ne işin var pkart ta hepsini buna gömeydin şimdi gördüm ne çıkış öyle pkart hepsini buna gömeydin şimdi zengindin gerçi maliyetin ne bilmiyorum ama
-
Hesaplamalarıma göre 500.000 bin lot daha alım olursa hintli ağa tarafından %10 haberi gelir Pazartesi inşallah güzel bir gün olmasını bekliyorum ertesi günlerde ona keza tabi bu arada bizi bürüt takasa sokarlar diye düşünüyorum tüm ortaklara bol kazançlar diliyorum
-
Ak yatırım pasta anlık 12.776.000 lot görünüyor. Dün ve bugünkü alışlar ile 14.300.000 desek pazartesi günü 15.000.000 lota tamamladı mı haberi gönderirler. Pazartesi olmaz ise salı günü gelir %10 nuna ulaştık diye
Ben pazartesi günü bekliyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri