Günaydın sattığım damlakent ve YGGYO düşmüş.
Bakalım Chp davaları ne olacak diyeceğimde ortada dava yok mahkemede ben böyle bakıyorum olaya.Güvenim solda 5 sıfır
Günaydın sattığım damlakent ve YGGYO düşmüş.
Bakalım Chp davaları ne olacak diyeceğimde ortada dava yok mahkemede ben böyle bakıyorum olaya.Güvenim solda 5 sıfır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Çin ve zamanında çinden ayrılan devletlerde eğitim tam gazmış,çevre ülkelerdeki durumda ayni,eğitimde neredeyse çin 1 numaraymış,bizde son numara sayılır,çünkü bizde eskisi gbi bilim adamı çıkmıyor,ilber hoca ne diyordu,eskiden liseden mezun olanlar şimdinin üniversiteden mezun olanlardan çok üstündü diyor,yani eğitimde sınıfta kaldık zatın sayesinde...bide bilinmeyen değerli madenlerin üstünde oturuyormuş çin,bu daha iiginç,çoğu madenler gelecekteki teknolojiye göreymiş,dünyada bilinmeyen değerli madenlerin bir bölümüde ülkemizdeymiş,bu madenlerin bir bölümü ciner gurubuna aitmiş,elindeki medyayı can holdinge satmıştı,o kuruma el attı zat,peşinden cinerede el attılar,bu düşündürücü,çünkü bu değerli madenlerin bir bölümü cinere aitmiş,zat ABD'ye gitti orada gizli saklı çok şeyin anlaşması yapıldı,peşinden zat cinere operasyon yaptı holdinge kayyum atadı,kayyum demek o şirketi yönetmek demek,ilginç olaylar gelişiyor beklemek görmek lazım,yine ortada kirli pazarlıklar var gibi...
Yer İmleri