Sayfa 482/482 İlkİlk ... 382432472480481482
Arama sonucu : 3851 madde; 3,849 - 3,851 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Günaydın sattığım damlakent ve YGGYO düşmüş.

Bakalım Chp davaları ne olacak diyeceğimde ortada dava yok mahkemede ben böyle bakıyorum olaya.Güvenim solda 5 sıfır
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Galiba komple sapık...
    Doludur böyle ensest ilişkiler.

Ve bunlar dışarda ahlak bekçiliğini dibine kadar yaparlar yersen.

Dini konularda da bize laf düşmez.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,287
    Çin ve zamanında çinden ayrılan devletlerde eğitim tam gazmış,çevre ülkelerdeki durumda ayni,eğitimde neredeyse çin 1 numaraymış,bizde son numara sayılır,çünkü bizde eskisi gbi bilim adamı çıkmıyor,ilber hoca ne diyordu,eskiden liseden mezun olanlar şimdinin üniversiteden mezun olanlardan çok üstündü diyor,yani eğitimde sınıfta kaldık zatın sayesinde...bide bilinmeyen değerli madenlerin üstünde oturuyormuş çin,bu daha iiginç,çoğu madenler gelecekteki teknolojiye göreymiş,dünyada bilinmeyen değerli madenlerin bir bölümüde ülkemizdeymiş,bu madenlerin bir bölümü ciner gurubuna aitmiş,elindeki medyayı can holdinge satmıştı,o kuruma el attı zat,peşinden cinerede el attılar,bu düşündürücü,çünkü bu değerli madenlerin bir bölümü cinere aitmiş,zat ABD'ye gitti orada gizli saklı çok şeyin anlaşması yapıldı,peşinden zat cinere operasyon yaptı holdinge kayyum atadı,kayyum demek o şirketi yönetmek demek,ilginç olaylar gelişiyor beklemek görmek lazım,yine ortada kirli pazarlıklar var gibi...

Sayfa 482/482 İlkİlk ... 382432472480481482

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •