Sayfa 618/637 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628 ... SonSon
Arama sonucu : 5094 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Viop LXVII

1. AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi:

"Yüksek faiz nedeniyle 2024 yılbaşında 100 bin dolar, yıl sonunda 125 bin dolar oldu.

Bu Türkiye’nin damarlarından çekilen kandır. Hazinenin, devletin filan değil, işçinin, emeklinin, memurun, sanayicinin, esnafın, üreticinin, tarımın, çiftçinin, herkesin damarlarından çekilen kandır.

Tahminlerimize göre bunun rakamı 200 milyar doların üzerindedir. Benim bunu kaldıracak halim, tahammülüm yok artık."

-Ekonomim

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku

Hocam, istekleri ücretli yap, bak talep gelir burdan..

Gaza getirme beni sonra gaz buluruz doğalgaza zam gelir ben olurum sorumlusu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pekkoda gitti...

abv..

abs.

eds.

erken kapadım bence.. daha yolu var gibim.

ben anca bukadar şiir yazabiliyom
    Allah bereket versin anladım sadece öbürleri nedir

4. Euro'da tehlike çanları çalıyor: Dev banka sert düşecek diyerek uyardı
    Fransa’daki siyasi belirsizlik ve ABD’deki hükümet kapanmasının devam etmesi, Euro üzerinde baskıyı artırıyor. ING’den Chris Turner, Euro’nun bu gelişmeler karşısında daha fazla düşüş potansiyeli taşıdığını söylerken, 10 yıllık tahvil faiz farkının 90 baz puanı aşmasının “alarm zillerini çaldırabileceği†uyarısında bulundu.

5. Araplardan ayrılıyoruz
    Alman Tübingen Üniversitesi'nin araştırmasına göre Türkiye’nin ve Arap tektonik levhalarının kırılarak birbirinden ayrıldığı açıklandı. Bu durum uzak gelecekte Türkiye'nin Arap Yarımadası ile bağlantısının tamamen kopmasına neden olacak.

Yavaş al heyvan.

Short falan vardır belki.
    [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    3s
    AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi:

''Biz artık uzun süre yüksek faizi sürdürebilecek noktada değiliz. Reel sektör artık rahatlama istiyor''

#Bist100

Zeybek çinin açıklamaları kendi görüşüyse ayrı ama yukarısı ile konuşulan konularsa merkez bankası verilere göre indirmemesi gereken faizi siyasi baskıyla indirime devam edecekse , dolara dikkat edilmeli bana göre.Şuanda borsa bu açıklamalarla gıdıklıyor kendini bakalım bu açıklamalardan sonra şimşek veya diğer yorumculardan , yeni şafak başlıkları gelecekmi
    ınsıder bir haber üzerinden piyasayı yönetiyor zeybekçi açıklamaları ilemi bu atraksiyon yoksa selo ile ilgili bir habermi gelecek ilerleyen saatlerde bakarız.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Allah bereket versin anladım sadece öbürleri nedir
    kafiye olsun diye salladım

pekkoyu erken vermişim

Sayfa 618/637 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz