Sayfa 18/917 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 137 - 144 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by mescil Yazıyı Oku
    Eylül ayından satmıştım Kutpo'yu, dayanamadım tekrar aranızdayım.
    Herkese bol kazançlar
    teknik göstergelere baktım ben de 6,95 ile tekrardan aranıza girdim...erbos ve kront iyi hisseler ama onlarda kötü tradeler yaptığım için hissem azaldı...bunu aldığımda hissem daha fazla oluyor...bende alayım dedim...bir süreliğine aranızdayım dostlar...herkese hayırlı olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Türklerin yatırım stratejisi dip avcılığı.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Türklerin yatırım stratejisi dip avcılığı.

aslında öyle değil dostum...erbos ve krontta aslında güzel karlar da yaptım...ama son zamanlarda iki hisse arasında trade yaptım....hangisine gittiysem çıktığım tavan yaptı...bu iki hissede şu anda borsanın en gözde hisselerindendirler....ama son bir haftadır bu iki iyi hissede kazanamıyorum...o yüzden de canım bu aralar hovardalık peşinde...kutpo teknik olarak diplerinde riski bana göre çok düşüktür...o yüzden de burada biraz soluklanmak istiyorum...bu sabah fiyat 6,86 larda iken yorum yazmış ve alınabileceğini söylemiştim...bana alım ise 6,95 ten nasip oldu...bana göre sıkıntı yoktur...kutpo aşırı düşmüştür bu yüzden de toparlanmasını bekliyorum....

bu hissenin bilançosunu hala incelemiş değilim...almışken artık bilançosuna da bakmak farz oldu...15 gün önce bakanlar cirosunun arttığını söylemişlerdi...doğrusu ne kadar artmış bilmiyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. erbosta güçlü bir beklentim var....şu anda kutpo ,erbos ve kront arasında gidip gelebilirim....orge de iyi bir hissedir ama onda tekniğin biraz daha oturmasından yanayım....kutpo diplerde olduğu için risk az görüyorum...o yüzden de kutpo yu seçtim...bakalım ayağımız uğurlu gelecek mi ???

5. İlk aldığımda F/K sı 6,20, PD/DD 0,75 idi (Mayıs başı), ikinci aldığımda F/K 7,20 PD/DD 0,88 (Temmuz başı) şimdi F/K 6,30 PD/DD 1,08.
    Satarken havada uçuşuyordu 12-15 ler (Fiyat 9'du). Günde 100 yorum,şu anda ıssız olması daha iyi.
    Bone china yatırımı önemli ama ilk anda önemli bir giriş beklememek lazımdı, Kasım Aralık üretilecek, bayilere gidecek, bayiler satacak, paralar gelecek. Şimdi o beklentiyi satın almak daha doğru gibi. Gene de en az 06/2017'ye kadar bone china'dan büyük beklentinin olmaması gerekiyor kanımca.
    Konsolidasyon esasları göre bilanço açıklayacaklar, eldeki yatırım amaçlı gayrimenkulleri değerlemeye tutmadılar (tutsalardı açıklamak zorundalardı); o halde şimdilik o kalemden büyük bir gelişme beklememek lazım; satarlarsa farklı olur.
    Elde ne kalıyor normal faaliyetleri, Şubat başından itibaren temettü endeksine girmiş olmaları.
    Benim açımdan 45 net kar yeterli, 10 günümüz var. Sapmaya göre karar vermek en sağlıklısı olur.
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Turkiyedeki yatirimcilar zayıflığı satın alıyor.

7. 7,00-05 geçmişte destek görevi görmüş...şu anda ise direnç görevi görüyor..bu bölgenin üzerine çıkarsa büyük bir rahatlama sağlar.....rahatlayan hisse de çıkışına devam eder....

8.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Turkiyedeki yatirimcilar zayıflığı satın alıyor.

dostum ben 3 tane güçlü hisse aldım ve kazandım şu anda hisse zayıf görünebilir çünkü zayıflığa neden olan vergi dairesine verdiği bilançodaki zayıflık idi...eğer spk ya kar eden bir bilanço verirse bu sefer de tersi olur...şu anda zayıftır dediğin hissenin o vakit ne kadar da güçlü olduğunu görebilirsin...yeterki iyi bir bilanço versin ki bu işlerden anlayan dostlar geçmişte kar yapacağını söylemişlerdi...cirosu çok artan ve yeni fabrikanın olumlu etkileri artık yavaş yavaş ortaya çıkan bir şirket zarar değil kar etmesi gerekiyor mantıken...

en azından benim mantığım böyle diyor....

Sayfa 18/917 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •