Sayfa 31/37 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
Arama sonucu : 294 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,307
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hadise, İrem Derici, Kubilay Aka, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünaraç, Birce Akalay, Engin ve Dilan Polat, uyuşturucu madde kullanımını özendirmekten göz altına alınmışlar.
    Canları sıkıdıkça devamlı operasyon çekiyorlar,peki bu para yurda nasıl gelecek ?gelmesi için yasayı çıkartan kim?ülkede kara para tavan yapmış,bu paranın kaynağı belli,neyse asabım bozuluyor...

2. https://www.sozcu.com.tr/ataturk-un-...-cikti-p235011

Tarihi yerlerin hiçbir önemi kalmadı bu dönemde bilerek mi yakılıyor bunlar insan düşünmeden edemiyor hele konu Atatürk olunca.

3. Suriyeli ile ilgili bor şey tespit ettim. Bahsettiğimiz Suriyeliler Suriye'nin yabanisi olanlar. Bunlar yemeyi içmeyi oturup kalkmayı şehirde yaşamayı bilmiyor. En cahili bunlar. Bunlar 18 yaşında evleniyor en geç. Her sene bir çocuk yapıyor. Aileleri de çok kardeşli olunca. Bunlar 10 kardeş iki üç ev tutuyor. Mesaiye göre boşluğa göre evlerde kalıyor. Evi tutan bir iki çocuklu genç çift evde kalanın haddi hesabı yok. Ev sahibi de çıkaramıyor. Bunlar sigortasız çalışıyor banka hesabı yok muhtemelen çoğunluğu da kayıtsız kaçak bunlar.

4. Bizim hocalar kaan dan dolayı pek mahcup olmuşlar. Şimdi dünyanın en büyük uçak firmalarının uçaklarının motorunu kendi yapmıyor diye paylaşmış. Ama biz Kaan in motorunu yinede kendimiz yapacakmışız. Sen üç beş kemik yiyince böyle ötüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,307
    Ünlü ekonomistler doların 100 olmaması için 40 takla atıyorlar diyor,bu arada ne kadar dolar yakıldı bilinmiyor deniliyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,307
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim hocalar kaan dan dolayı pek mahcup olmuşlar. Şimdi dünyanın en büyük uçak firmalarının uçaklarının motorunu kendi yapmıyor diye paylaşmış. Ama biz Kaan in motorunu yinede kendimiz yapacakmışız. Sen üç beş kemik yiyince böyle ötüyor
    Nefesi derin hocalar bulsunlar,zamanında bu yobaz bozuntuları bir nefeste uçakları düşürüyordu hani

7. Dün bir Ortopedi uzmanına gittim Adam bana diz içine hyalüranik asit yapalım dedi .Her zamanki gibi bilmiyormuş numarası yapıp ,PRP yapsak mı acaba dedim ,yok dedi bu sana uygun olan bu.

Sonra civardaki eczanelere gittim ve fiyatını sordum 5.720 TL . Neden pahalı çünkü maliyeti 100 lira bile olmayan bir şey, hiçbir patent değeri yok, 80 miligram hyalüranik asit ve 2ml steril su iğne içine çekilmiş kalem şeklinde muhtemelen buna istedikleri para 5.720 lira neden istiyorlar, çünkü Eczacı Satıcı Doktor üçgeni buradan ikişer bin lira indirme yapacaklar.

Bütün Türkiye'de sistem böyle çalışıyor, bütün ortopedi doktorları aynı şeyi yapıyor kaç tanesine gittiysem hep aynı hikayeyi duydum ve her birine çevresindeki marka farklı ,başka markalar bu cinlik Göz göre göre oluyor..

Tabii bu cinlik bugünün işi değil, Her zaman vardı yani bu hastaneleri bu hali hiçbir zaman Türkiye'de değişmedi, azaldı çoğaldı ama hep vardı Geçenlerde Zeytinburnu'nda erken ameliyat randevu Çetesi çökertildi adam profesör olmuş erken randevu verecek ,diye bir sürü doktorla anlaşmalı iş çeviriyor maalesef tezgah bitmek bilmiyor ,milletimizin tezgah üretme yeteneği çok yüksek.

Ve bu konuda bu konuda kimse birbirinden daha farklı değil Yani adam solcu veya sağcı hiç fark etmiyor ne olursa olsun hangi siyasi görüşten ne olursa olsun bu iş böyle devam ediyor, böyle bir sistem kurulmuş, haram para kazanmak sanatı diye.

Ancak herkes başkasının da dürüst olmasını istiyor , kendinden başkası , herkes dürüst olacak , bir tek kendisi ,yoluna, işine devam edecek ,genel olarak durum bu .

Dediğim gibi parti siyasi görüş ayrımı falan hiçbir şey yok ..

8. gram altın piyasada resmi kurun 7% üzerinde fiyatlanıyor. Millet altına hücum ediyor.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 31/37 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •