Sayfa 337/343 İlkİlk ... 237287327335336337338339 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Demet abla (alnus) bugün gelmedi, gelseydi acaba ne olurdu. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Acikcilar haricinde spotcularinda malını aldılar kanımca. Tekrar vereyim derler mi ki! Star etkisi kelebek etkisi gibi oldu. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Endeks için ayın 23 ne daha var, bankalar enflasyon sebepli faiz artmaz şokunu atamadı, tabi o işin bahenesidir. Ama faiz indirimi söz konusu olursa öncesinde saf tutmak isteyebilirler haliyle de önce bankaları alırlar. Tabi kaç seans önce bilebilmek zor. Ytd
    Yatırım tavsiyesi falan olmasın. Not kalsın. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hakemlerin incelemelerinin ofsayt çizgisinin bugün 1913 olması günlük bulutta alt çizgi olduğu ve doğru tespit için tebrik ediyorum
    ( mizahsen) fakat yarın o çizgi üst kameradan bakıldığında 1924 üstünde gol çizgisi olarak görünmekte, diye notlarımız arasına alalım. Tabi tahtacının alt ve üst çizgileri kendi belirlediği için hakem olarak o karar verecek. Ytd
    Normalden bugün klip atardım ama bulut içine girmenin şerefine atmıyorum. Bulut üstünde olursa atarım. Öyle yok üç köfteye bir ekmek. Ytd iyiydin ama

5. Kal gelmiş topiğe derin bir sessizlik var, kuşlu sitede de ben demiştim ben bilmiştimcilerle dolu. Oysaki üç seans önce kimsede ne yazacak hal vardı ne de ortam müsaitti. Belki vardır herşeyi görmek mümkün değil ama elinde mal varmıdır orası meçhul.
    Tahtacıya gelirsek, eğer niyeti mal toplamaksa yapılması gereken belli aslında ama bu hisse Petkimin tahtacısı olunca insan tabi bir kaç kez düşünüyor. Soğutmanın küçüğü kabul, hacimde artışla yukarı kabul, bulutiçi kabul, dinlenip ilerlese kabul, topçevirse kabul, şu ortamı iyi kullanmışken eğer dökmek istediklerinden malı almışsa geri düşmek saçma olur. Tabi her zaman yanıltan bir hisse bunu da unutmamak lazım, ne yaptıklarını bilemediğimiz için.
    Lütfen yanlış anlaşılmasın bilebileni henüz daha görmedim, sadece bekliyorum işte dolar bazlı, altın bazlı herşeyin bazıyla bakınca durumlar malum ortada. Ytd

6. Bu aralar herkes demet abla oldu klip mi istiyon sen. Ytd

7. Neyse yine de çok heyecan yapmıyım, malum önceki heyecanlanmalarım aklıma geliyor. Ytd

8. Bugünkü demet abla değilmi ki! Dinlencek mi, Dillencek mi? Ytd

Sayfa 337/343 İlkİlk ... 237287327335336337338339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •