Sayfa 32/35 İlkİlk ... 223031323334 ... SonSon
Arama sonucu : 277 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1. Desidero abi senin anlattığın sistem tüm sağlık birimlerinde var. Göz lensinden işitme cihazına anjiyo sonrası stendinden prosezlere her türlü kullanılan malzeme den komisyon alırlar. Devlet sürekli bunları yakalayıp iptal ediyor. Bunlar değişik bir adla çoğunlukla hindistandan bulup yeniden sokup voleyi vuruyorlar

Şu bizim Kaan’ı ayda bir falan uçursalar ya.
    Hatta, İzmir kıyılarında birkaç tur attırsınlar ki Yunanistan’a biraz göz dağı vermiş olsak fena mı olur.

3. Benim şu an tek düşündüğüm kademeli doğalgaz faturası. Eğer siteler için ayrı bir düzenlemeye olmazsa bizim doğalgaz kesin kesilir. 30 daire 300 bin faturayı geçer. Bizdeki çoğunluğun maaşı asgari ücret. Ben iki üç 12 kg lik tüp aldım. Katalitik ile ısınırim. Yorganın altında otururuz.

4. Bunun yolu bu ithalatı sadece devlet yapacak veya devlet üretim tesisi kuracak ...
    Evet stent işi de muhtemelen böyle, SGK ayrı insanlar ayrı soyuluyor..

.....

Sayın Şeref09 için doktor beye katılıyorum yüzde 10 şahıs, yüzde 90 yapay zeka..

Ancak bu yüzde 10, Amed abi olabilir mi diye şüphe etmeden edemedim, Amed abi takma nickle foruma girmiş olabilir mi acep???

Tabii ki şaka yapıyoruz Sayın Şeref09 alınmasın..

Ama her şaka da da bir gerçek payı vardır..

Amed abi geçmişe bir sünger çekmek isteyebilir malum zamanında da sihirbazlar kralı Mandrake imiş

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim şu an tek düşündüğüm kademeli doğalgaz faturası. Eğer siteler için ayrı bir düzenlemeye olmazsa bizim doğalgaz kesin kesilir. 30 daire 300 bin faturayı geçer. Bizdeki çoğunluğun maaşı asgari ücret. Ben iki üç 12 kg lik tüp aldım. Katalitik ile ısınırim. Yorganın altında otururuz.
    Öyle yapma, Temel ile Dursun gibi yap, Temel ile Dursun ayazda kalmışlar soğuk kıyamet yakacak yok nasıl isunalim daa derken Temel ın aklına bir fikir gelir " Buldum lan birbirimizi dikelim ısınırız " demiş.

Sen de hava soğuyunca faturayı ödemeyenleri sıraya diz, hem sen ısınırsın, hem onlar

Zaten itneler 10 ar kişi daireleri işgal etmiş, alışkanlık yapmıştır sana hayır demezler, deyyuslar..

6. Toronto, Ontorio saati 07.25 am.

Gold Oz 4.035,90 usd.

https://www.bloomberg.com/quote/XAU:CUR

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    4.033-4000 aşıldı,burası psikolojik yerdi,yani sana görede 31 aşılmış oldu,69 gelirmi bakalım...neyse her aşılan kademeden kadameli satıştan tarafım
    Bence satmamalısın, bu kadar bekledin.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Toronto, Ontorio saati 07.25 am.

Gold Oz 4.035,90 usd.

https://www.bloomberg.com/quote/XAU:CUR
    Güzel gidiyor Tınaz Abi...

Sayfa 32/35 İlkİlk ... 223031323334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız