Sayfa 33/33 İlkİlk ... 23313233
Arama sonucu : 262 madde; 257 - 262 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dün bir Ortopedi uzmanına gittim Adam bana diz içine hyalüranik asit yapalım dedi .Her zamanki gibi bilmiyormuş numarası yapıp ,PRP yapsak mı acaba dedim ,yok dedi bu sana uygun olan bu.

Sonra civardaki eczanelere gittim ve fiyatını sordum 5.720 TL . Neden pahalı çünkü maliyeti 100 lira bile olmayan bir şey, hiçbir patent değeri yok, 80 miligram hyalüranik asit ve 2ml steril su iğne içine çekilmiş kalem şeklinde muhtemelen buna istedikleri para 5.720 lira neden istiyorlar, çünkü Eczacı Satıcı Doktor üçgeni buradan ikişer bin lira indirme yapacaklar.
    Siz şanslısınız bana doğrudan protezden kapıyı açıyorlar, hyaluronik asit iğnesini 1 ay önce yaptırdım 3.900 gayme para ödedim eczaneye.

Önce devlet hastanelerinde bir kaç doktora gitmeden herhangi bir operasyonu hiç kimseye önermem, Acıbademdeki nalbant profesör belime platin çakacaktı yahu, şu an hiç bir sıkıntım yok para için yapmayacakları yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Marka değeri olan kişilerin, normalde bu kadar kolay gözaltına alınmamaları gerekir, önce bir delil tespit v.s. yani bir torbacı yakalanır şuna şuna satıyordum demesi gibi.

Ama burası Türkiye abicim...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siz şanslısınız bana doğrudan protezden kapıyı açıyorlar, hyaluronik asit iğnesini 1 ay önce yaptırdım 3.900 gayme para ödedim eczaneye.

Önce devlet hastanelerinde bir kaç doktora gitmeden herhangi bir operasyonu hiç kimseye önermem, Acıbademdeki nalbant profesör belime platin çakacaktı yahu, şu an hiç bir sıkıntım yok para için yapmayacakları yok.
    İğneden ( hyaluronik asit) fayda gördünüz mü, nasıl işe yarıyor mu? Zira farklı görüşler duydum uzaktan, ilk elden bilgi en iyisi..

Geçmiş olsun bu arada..

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İğneden ( hyaluronik asit) fayda gördünüz mü, nasıl işe yarıyor mu? Zira farklı görüşler duydum uzaktan, ilk elden bilgi en iyisi..

Geçmiş olsun bu arada..
    Dizde herhangi sıvı varsa ödem gibi enjektör ile çekilmesi lazım ultrason ile yapılırsa daha iyi olur, kortizon+hyalüranik asit enjeksiyonu ile epey faydasını gördüm, ilave olarak ozon+RFT tedavisi de gördüm.

Belki 10'dan fazla ortopedi+fizik tedavi+ algoloji uzmanına gözüktüm hepsinden fikir aldım, özeller direkt protez diyor devlettekiler ise yürüyorsun gerek yok diyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dizde herhangi sıvı varsa ödem gibi enjektör ile çekilmesi lazım ultrason ile yapılırsa daha iyi olur, kortizon+hyalüranik asit enjeksiyonu ile epey faydasını gördüm, ilave olarak ozon+RFT tedavisi de gördüm.

Belki 10'dan fazla ortopedi+fizik tedavi+ algoloji uzmanına gözüktüm hepsinden fikir aldım, özeller direkt protez diyor devlettekiler ise yürüyorsun gerek yok diyorlar.
    Ben de devlettekiler gibi düşünüyorum Müdürüm,

Yürüyorsun ya, önemli olan bu.

Sorun, kime yürüdüğün..

6. [QUOTE=BOSPOROS;7096055]
    Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!![/QUO

MEMLEKET 85 MİLYON...100 MİLYON...

5 MİLYON NÜFUS....İSVİÇRE...ALMANYA RUH HALETİNDE YAŞIYOR....

ADAMLARIN CAMİ MİKİNE MİNHARE DÖTÜNE....DÜNYA MİKLERİNDE DEĞİL....

70....75 MİLYON BATMIŞ....

ANGARANINDA UMURUNDA DEĞİL....

SEN NE ÖĞRÜYON FORUMDAŞ....ONDAN HABER VER....

BATTINMI...BATIYONMU...!!!!!!!!!!!1....

Sayfa 33/33 İlkİlk ... 23313233

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •