Sayfa 340/341 İlkİlk ... 240290330338339340341 SonSon
Arama sonucu : 2724 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Tahtacı kendine başka bir tahta seçse, menfaatine olur.

Yalan yok..
    Şimdiye kadar bu ortamlara sizin gibisi pek gelmedi. Belki gelmiştir. Hadi bakalım ya herro ya hero.
    Hayırlı olsun sizede. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Taco yu kaçırın başka birşey istemez. O da kimi görüp topukladı acaba. İşin tabi şakası adamlar kendileri çalıyor, kendileri çalıyor. Neyse son saniyelerde nefes kesti, umarım dağ esintisidir. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Yine de çok büyük konuşmamak lazım ama hacının yattığını söyleyemem. Az yattı.
    Tabi adınıda unutmamak lazım geride kalmadan notlarımız arasına alak. Ytd

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Layn düşüş başlamış, acıkcılarda sevindi
    Olm ben dedim bu taktaci herkesi sevindirir, yeterki ineceğin bineceğin yerleri bil
    Dikkatli ol.!!!
    Tehlikeli ismi üstünde.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sabahtan beri tırmslayan marbas küçük enişte 1939, Demet abla Alnus un maliyeti 1926 bugünlük. Ytd
    Marbas sonradan az mal aldı ort 1834, alnus fena daldı yine 1922, garanti sonradan 1892 ile ile kaşıkladı esas bomba taco tacirler 1571 ile günün kaz***** oldu galiba! Maliyete bak hele satışı koyunca. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Dikkatli ol.!!!
    Tehlikeli ismi üstünde.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Evet geride kalmasın, bu arada günlük bulutun altına sarktık bu kapanışla.

Bosboros hc teşekkürler hatırlatmalar için.

7. Uyarın için teşekkürler Bosporus abi
    Pür dikkat izliyorum, tahtacı beni asla dökemeyecek
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks için ayın 23 ne daha var, bankalar enflasyon sebepli faiz artmaz şokunu atamadı, tabi o işin bahenesidir. Ama faiz indirimi söz konusu olursa öncesinde saf tutmak isteyebilirler haliyle de önce bankaları alırlar. Tabi kaç seans önce bilebilmek zor. Ytd
    Yatırım tavsiyesi falan olmasın. Not kalsın. Ytd
    Bankalardan bazısı aşağını en üstteki gaplarını paçallıda olsa kapadı. Hatta pu görünümü var, örnek açgözlü ama şunu da söyleyim pu lar herzaman tutmuyor, belki endekse biraz nefes aldırırlar, zuuu olmazsa tabi. Ytd

Sayfa 340/341 İlkİlk ... 240290330338339340341 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •