Sayfa 311/311 İlkİlk ... 211261301309310311
Arama sonucu : 2482 madde; 2,481 - 2,482 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Tınaztepe özelinde bir türlü ulaşamadım ama Mpark borsadaki en az yatırımcı sayısına sahip ilk 10 şirket arasında. Tınaztepe arz olalı 3 sene olduğu için belki biraz daha vardır ama yatırımcı sayısı düşük. İlgi daha da düşük. Bu ilginin sürekli düşük tutulmaya çalışılması strateji mi yoksa doğal bir süreç mi ona bakmak lazım. Geçen virüs haberleriyle ilaç ve laboratuvarlar bir anda tavan oldu ama hastanelerde hiç hareket olmadı. Sadece tnztp değil diğer hastaneler de aynı durumdaydı. Günün sonunda Twitter hüstadları!(üstad demek olmaz )popüler herkesin diline pelesenk olmuş kağıtları speküle ediyorlar. Burada da kazanandan çok kaybeden oluyor . Uzun yıllardır yatırımcı olarak o hisselerde operasyonu yapan ekip hariç gün sonunda kazanan görmedim. Bir hissede kazanır başka bir hissede hepsini verir . Son 2-3 ayın en popüler hissesi emkel günlerdir taban . 125 liradan 54 e gelmiş. Bu tip hisselerde esas bomba olan o taban serisi bozulup 2-3 tavan yaptığında oluyor esas mal o zaman yıkılıyor .Yukardan alanlar da maliyet düşürme mantığıyla iyice zarara sürükleniyor. 2 lira ederi olan bir şirketi her zaman 60 tan alip 100 e satamazsınız gün gelir 10 liraya vermek zorunda kalır bütün kazançlarınız sıfırlanır diye düşünüyorum. Değer yatırımı Türkiye de gerçekten bir çok yönden dolayı kolay değil. Ama sabırla bekleyip helvayı yemeye çalışacağız.

2.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn. Acemşah çok uzun zamandır sizi forumda göremiyoruz. Son süreçle ilgili değerlendirmelerinizi duymak isteriz. Genel intibanız hisse düştüğü hiç bir süreçte forumda yazı yazmıyorsunuz yükselen trend dönemlerinde geliyorsunuz gibi bir imajınız var. Bunu kırmak istemez misiniz ?
    Sn. mantıcı işlerim yoğun bu sebeple de forumda olamıyorum ha keza piyasayı da takip etmiyorum.
    Sosyal medyada da yokum. Ben de Tınaztepenin bu sığ olarak yülseliş ve düşüşlerinden rahatsızım, şirket
    Bölünmeden sonraki süreçte anlamsız bir düşüş oldu. Yükselen piyasalarda yazıp düşen piyasada yazmamak gibi bir durumum şimdiye kadar hiç olmadı. Böyle bir imajım olduğunu bilmediğim gibi, imaj meselesi benim önem verdiğim bir konu değildir. Ben elimdeki verilere bakıp, gidilecek yolu tahmin etmeye çalışan biriyim sadece.
    Tınaztepe yatırımım devam ediyor ha keza Pınar sütte öyle.!
    Bu oluşan durum fiyat hareketlerinin bir sonucudur; Fiyat bu düşerde çıkarda, önemli olan nereye gidileceğini yolun sonunu tahmin etmede. Benim yazıp yazmamam ile de bir fiyat oluşumu aşağı veya yukarı yönde oluştuğunu da oluşacağını da sanmıyorum.
    Öte yandan Şirket verilerine baktığımda bence bedava bu fiyatlar parası olan için
    Bol kazançlar diliyorum.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 311/311 İlkİlk ... 211261301309310311

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •