borsada para kazanmak istiyorsan butun gun ekrana bakmıyacaksın gunluk işini yap. aksam geldıgınde fıyatlara şöyle bir bak yeterli..önceleri para kaybetmemin bana verdiği en güzel teknik analiz yada ders artık ne derseniz deyin..saygılarımla...
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Dar alanda bakarsan haklısın ama aşağıdaki gibi bakarsan almaman gerekirdi:
- Tepeden sat satma önemli değil ama orada bir tepe var ve ciddi bir ralli var ve düzeltme yapıyor. Bu zaten belli...
Az önce ne yazdım:
AL şartlarından birisi de düzeltmenin bitmiş olduğundan emin olmaya çalışmaktır. Minimum %38.2 geri alımın tamamlandığı görmek gerekir. Bu bazen %23.8 'de kalabiliyor. O durumlarda ralli vardır. Bu ayrımları iyi yapmak gerek...- AL şartları oluşmadan tekrar almak, tepeden mal almak demektir...!!!
Düzeltme tamamlanmadan; eğer şart sağlandı dersen, ritmi bozmuş olursun. ritimden kasıt belli bir düzende hareket etmektir.
- AL hedefi bekle ve SAT, olmadı Stop ol;
- SAT ve düzeltmenin bitmesini bekle ve yeniden AL şartları sağlanırsa AL gibi...
Bu şekilde ritimli hareket halinde incelemek gerekir...
Arada dalarsan, arada kalırsın gibi düşün...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...40#post7096340
Sanırım aynı düşünceleri paylaşıyoruz Sn T/A hocam.
Rabbim herkese ilmi ile amel etmeyi nasip eylesin.
Saygılarımla
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Her musibet gibi görünende, bir nasihât vardır...
Almasını bilene... Ne mutlu siz alabilmişsiniz...
Günlerce ekrana ve fiyatlara bakmadan da olur. Hangi yolda olduğunuz önemli. Ben yeri gelir günlerce bakmam bile. Ne fiyat ne grafik. Çünkü çok farklı bakarım olaya...
Bu konuları en başta sordum. Trade eden k/y ile devam ediliyor. k/y ekrana bakmadan yapamaz...
Yatırımcı olsaydı amennâ, bakmayabilirdi...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri