Sayfa 444/444 İlkİlk ... 344394434442443444
Arama sonucu : 3552 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Yanlış çizmediysem...
    Fibo geri çekilmenin 0,382 si zaten ilgili bölge üstadım:

EK: 0,236 - 0,382 arası demek daha doğru sanırım.
    Sadece bu şarta bakıyorsan ve sistem buna göre ilerliyorsa; o zaman Stop olacaksın...

Yeri geldiğinde kaybedeceksin, kaybedilecek. Başka yolu yok. Bunu baştan beri söylemeye çalışıyorum. Kesin tekil kural yok. Kurallar silsilesi var...

Meselâ üstteki göstergeye bakabilirsin. Orada "gösterge düşerken alınmaz" diye düşünüp kurallara eklersen almazsın. Tamamen senin sisteme neler eklediğinle ilgili...

Düşen trend çizebilirsin. Kırmadan almazsın. Daha birçok şey ekleyebilirsin. Sınırı yok...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sadece bu şarta bakıyorsan ve sistem buna göre ilerliyorsa; o zaman Stop olacaksın...

Yeri geldiğinde kaybedeceksin, kaybedilecek. Başka yolu yok. Bunu baştan beri söylemeye çalışıyorum. Kesin tekil kural yok. Kurallar silsilesi var...

Meselâ üstteki göstergeye bakabilirsin. Orada "gösterge düşerken alınmaz" diye düşünüp kurallara eklersen almazsın. Tamamen senin sisteme neler eklediğinle ilgili...

Düşen trend çizebilirsin. Kırmadan almazsın. Daha birçok şey ekleyebilirsin. Sınırı yok...

Peki. Şöyle revize etsek?
    Fiyat, 20 Haftalık ortalama(kırmızı) ve 3 Aylık Pivot üzerindeyken...
    Diğer destek ve dirençlere(MTF- Ichimoku vb.) bakarak:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Peki. Şöyle revize etsek?
    Fiyat, 20 Haftalık ortalama(kırmızı) ve 3 Aylık Pivot üzerindeyken...
    Diğer destek ve dirençlere(MTF- Ichimoku vb.) bakarak:

İstediğini ekleyebilirsin, sınır yok elbette...

Şunu unutmamak lâzım:

- Belirli bir dönemde işe yarayan bir sistem, bir bakmışsın seni zarara uğratır, çalışmaz...!!!

Ne kadar çok şey eklersen, o kadar karmaşıklaşır ve kârın belki de büyük bir kısmını her defasında masada bırakırsın...

Tüm sistemler Trend varken ralli dönemlerinde çok güzel çalışırlar. Yatayda ve düşerken sıkıntılıdırlar...!!!

Ben her hisseye, her zaman uyan bir sistem henüz bulamadım. Bulan varsa haber versin kodlayalım, herkes kazansın...

Şimdilik benden bu kadar. Yarın devam ederiz...

Hayırlı geceler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Şunu unutmamak lâzım:

- Belirli bir dönemde işe yarayan bir sistem, bir bakmışsın seni zarara uğratır, çalışmaz...!!!

Ne kadar çok şey eklersen, o kadar karmaşıklaşır ve kârın belki de büyük bir kısmını her defasında masada bırakırsın...

Tüm sistemler Trend varken ralli dönemlerinde çok güzel çalışırlar. Yatayda ve düşerken sıkıntılıdırlar...!!!

Ben her hisseye, her zaman uyan bir sistem henüz bulamadım. Bulan varsa haber versin kodlayalım, herkes kazansın...

Hayırlı geceler...
    Hayırlı geceler hocam
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Şunu unutmamak lâzım:

Hayırlı geceler...
    Bilmukabele.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın west_77;

Keşke sizin için açmış olduğum başlığa da iki çift laf etseydiniz...
    mrhb sayın bjk coccinella oncelıkle nasılsınız .ben sayfayı abone olarak işaretledim bilgisayarımı açtıgımda hissenete girdiğimde dewamlı okurum bakarım size dha fazla msj yazıp onca bizlerin anlayacagı sekılde duzenlegınız sayfa için rahatsızlık vermek istemdim ama bir kusurum olduysa özür dilerim sizden en iç ten dilekelrımle... sayfada yazdıgınız basarısızlık oldu o aykı.bende diyorumki size her başarısızlık daha kuvvetli basarı ile geri donecektir...lütfen dewam edin bir mahsuru yoksa..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Her musibet gibi görünende, bir nasihât vardır...

Almasını bilene... Ne mutlu siz alabilmişsiniz...

Günlerce ekrana ve fiyatlara bakmadan da olur. Hangi yolda olduğunuz önemli. Ben yeri gelir günlerce bakmam bile. Ne fiyat ne grafik. Çünkü çok farklı bakarım olaya...

Bu konuları en başta sordum. Trade eden k/y ile devam ediliyor. k/y ekrana bakmadan yapamaz...

Yatırımcı olsaydı amennâ, bakmayabilirdi...
    mrhb işte gün gelicek o ky lerde asıl huzurun ve gulumsemenın ekrana bakmama ile oldugunu anlayacaktır..işte ozaman onlarında bize yazacagı farklı güzel bir sözü olacaktır.saygılarımla
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Şunu unutmamak lâzım:

Hayırlı geceler...

Üstat eline emeğine yüreğine sağlık altın gördük aldık attık heybeye arşive eklendi altın kıymetinde prensipler bilgi ve birikiminizin zekatı gördük Allah kabul etsin kendimizi yatırımcı olarak tanımlıyorsak kriterlerimiz nasıl olmalı? Şahsım hiçbir araştırma bilgi birikim olmadan kendime bir yatırım enstrümanı ararken bi arkadaşın tavsiyesiylede üstün körü kendimi borsada buldum pandemi sonrasıydı tesadüfen ama enteresan biçimde para kazanılan bi dönem borsada en tehlikeli şey tesadüfen para kazanmak olduğunuda öğrendim çok şükür daha sonra (Zengin Baba Yoksul Baba) kitabının benim dünyama hitap ettiğini anladım aracımı sermaye yaparak başladığım bi süreçti bu ve halen daha bi araç almadım malüm enflasyon sattığım araçtan çok daha iyisini alabiliyorum ama sermayemi şuanda heder etmek istemiyorum bukadar direnmişken 2021 Nisan ayından beri pkart hissesini taşıyorum bir çok şeyi burada yaşayarak tecrübe ettim ediyorum ve pkarttan sonra burada yaptiğım hataları başka hisselerde yapmamam için heybeyi doldurmaya çalışıyorum herzaman olanda hayr vardır fikriyle yaşamaya gayret edenlerdenim bukadar şeyi neden yazdın dersen fikriyatımı bilerek tecrübelerini bana ve benim gibilere aktarırırsın diye düşünerek tekrar emeğine sağlık teşekkür ederim hayırlı geceler

Sayfa 444/444 İlkİlk ... 344394434442443444

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •