Esozcan abi hep dipte geliyor, birde tepede gelen birini bulursak köşeyi döneriz.
Eee hani açıkcıları sevindirecekti tahtaci noldu o iş
Şey abi
esozcan abi gelince rengi değişti
Esozcan abi hep dipte geliyor, birde tepede gelen birini bulursak köşeyi döneriz.
Eee hani açıkcıları sevindirecekti tahtaci noldu o iş
Şey abi
esozcan abi gelince rengi değişti
Hamdım Piştim Yandım
Akgözlü paçal olan gapi da gapadi. Neler olacak merakla bekliyoz. Fake yapıp yapmama hususu bakımından. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Uçanlar ve savunmanin altında sıraya boncuk gibi dizilmisler hacim sırasına göre. Fake atıp kalkarlar mı yoksa fake değil deyip cakarlar mı? Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
10 seans daha var, faiz kararı için. Piyasa düşmeyeceğini dusundursede, ben dusureceklerini düşünüyorum. Ytd
Sürekli 1 gözümüz endekiste
Şaşı oldun olm kaç gündür endekis ile hiç alakası yok bu kaadın
La olm sen bunun taktacısını bilmiyin o ne kurnazdır ooo
Ne yani
Bugün endekis yine düşerse bu yine düşmüyecek mi
Ba ba ba soruya bak, bunu bilse bilse tahtacı bilü
Tamam o zaman kızartıyorum endekisi
La bi yürü git, sen kim endekisi kızartmak kim
Hamdım Piştim Yandım
Tabi bu sayfada bunlar bizi ilgilendirmiyor, ilk etapta. Ytd
Sabah ki gaplar hapmiydi acep. Ytd
Yer İmleri