Sayfa 342/344 İlkİlk ... 242292332340341342343344 SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Esozcan abi hep dipte geliyor, birde tepede gelen birini bulursak köşeyi döneriz.
    Eee hani açıkcıları sevindirecekti tahtaci noldu o iş
    Şey abi
    esozcan abi gelince rengi değişti
    Hamdım Piştim Yandım

2. Akgözlü paçal olan gapi da gapadi. Neler olacak merakla bekliyoz. Fake yapıp yapmama hususu bakımından. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Uçanlar ve savunmanin altında sıraya boncuk gibi dizilmisler hacim sırasına göre. Fake atıp kalkarlar mı yoksa fake değil deyip cakarlar mı? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. 10 seans daha var, faiz kararı için. Piyasa düşmeyeceğini dusundursede, ben dusureceklerini düşünüyorum. Ytd

5. Sürekli 1 gözümüz endekiste
    Şaşı oldun olm kaç gündür endekis ile hiç alakası yok bu kaadın
    La olm sen bunun taktacısını bilmiyin o ne kurnazdır ooo
    Ne yani
    Bugün endekis yine düşerse bu yine düşmüyecek mi
    Ba ba ba soruya bak, bunu bilse bilse tahtacı bilü
    Tamam o zaman kızartıyorum endekisi
    La bi yürü git, sen kim endekisi kızartmak kim
    Hamdım Piştim Yandım

6. Tabi bu sayfada bunlar bizi ilgilendirmiyor, ilk etapta. Ytd

7. Sabah ki gaplar hapmiydi acep. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bankalardan bazısı aşağını en üstteki gaplarını paçallıda olsa kapadı. Hatta pu görünümü var, örnek açgözlü ama şunu da söyleyim pu lar herzaman tutmuyor, belki endekse biraz nefes aldırırlar, zuuu olmazsa tabi. Ytd
    Akgözlünun hem aylar oncesi gapi kapatmis olup hem de pu çalışırsa iyi. Yoksa ortamı laciverte boyayabilirler. Ytd

Sayfa 342/344 İlkİlk ... 242292332340341342343344 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •