Sayfa 37/42 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon
Arama sonucu : 331 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tınaz beye destek amaçlı 14,00 maliyet ile biraz alım yaptım bugün.
    Direkt zarara geçti. [emoji3] 13,92 an itibari ile.
    Duruma göre ilerleyen günlerde ek alım yapabilirim
    Hayırlı olsun, bence çok iyi fiyattan almışsın.

Benim tüm AEFES hisselerimde ortalama maaliyet 14.74.

2. 26eylulde a1cap satıp aefes almıştım. Onu da 8ekim de sattım , yarın gelecek parası... Bir türlü guvenemiyorum hisse tutmaya. Kenarda bir süredir hangi hisse varsa elimde eksi... Aslında kafamda her ay düzenli belli hisselerden alma fikri vardı , ama birkaç ay alıp sonra tad olmayınca biraktim... Dolayısıyla onlar da ekside bekliyor, ilave alım yapıp ortalama yapmadığım için .Arada bir al sat yapabilirsem yapıyorum onun harici ppf

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tınaz beye destek amaçlı 14,00 maliyet ile biraz alım yaptım bugün.
    Direkt zarara geçti. [emoji3] 13,92 an itibari ile.
    Duruma göre ilerleyen günlerde ek alım yapabilirim
    Hayırlı olsun Sn. Egeduk Hocam var mı bir hedefiniz?

4. biracıya 10.70 - 11 bandına gelmeden ?

Buralardan altin alınır mı

6. Singapur altın ithalatına başlamış.

Singapur'da nüfus, 6.11 Milyon ancak bunun 3.64 Milyonu Singapur'lu gerisi yabancı çalışanlar.

Haziran 2025 verilerine göre elinde 204 Ton altın rezervi var.

https://tr.tradingeconomics.com/coun.../gold-reserves

Singapur devletinin altın ithalatına başlamısını çok anlamlı bulanlar var. ( konu hakkında çok sayıda Youtube videosu var.)

Singapur'un parasını altın standardına bağlayacak ilk ülke olacağı iddiaları öne sürülüyor.

Altın yükselmeye devam edecek gibi görünüyor.

7. Değerli Arkadaşlar,

Başımdan geçen bir durumu sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Ancak belirtmek isterim ki bu yazı yatırım tavsiyesi değildir, lütfen bu şekilde değerlendirmeyiniz.

Bir dönem portföyüme AEFES hisselerini dahil ettim. Bedelsiz sermaye artırımı sonrası hisse başına maliyetim 16₺ seviyesine geriledi. Aynı şekilde, AGHOL hisselerini de portföyüme ekledim ve bedelsiz sonrası maliyetim 32₺ oldu.

Her iki hisseyi de bana göre uzun sayılabilecek bir süre portföyümde tuttum. Ancak zaman içerisinde hisselerin yeterli performansı göstermemesi ve şirket yönetimlerinin süreci etkin şekilde yönetemediğini düşünmem, güvenimi azalttı.

Bu nedenle, AEFES hisselerini 14₺'den, AGHOL hisselerini ise 28₺'den satarak pozisyonlarımı kapattım.

Özellikle Anadolu Efes’in Rusya ve Ukrayna’daki yatırımlarına ilişkin jeopolitik gelişmeler ve yerel düzenleyici müdahaleler, bana göre ciddi riskler barındırıyordu.

Bu yüzden daha sağlam ve öngörülebilir yatırımlara yönelme kararı aldım.

Herkese bol kazançlı ve düşük riskli yatırımlar dilerim.

Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 37/42 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •