Sayfa 704/738 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714 ... SonSon
Arama sonucu : 5898 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Süleyman Demirel: "Eğer din ve vicdan özgürlüğü üzerine laikliği reddedip baskı kurmaya kalkarsanız,
    "Türkiye özgür ülke olmaktan çıkar!"
    Eğer Camiye siyaset sokarsanız,bu defa Müslümanları bölersiniz."
    Sonra kimse camiye gitmez,dinden de soğutursunuz.

Ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler,
    Boşver siyaseti camiyi dini

Yüzde kaç ortaksın kınık Soda'ya onu söyle
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

hoş borsada son 10 gündeki para çıkışına bakarsak... komple batmışta olabilürüz de

bizim haberimiz yok ellaam

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    pek araştırmacı bir kişilik değilim

yaw hele sağa sola bi bakın

bu akbankınan, işc bankası battımı nooldu... ?
    Isbankası uzerınde bu gundem varken bana gore alınacak son banka.. Belırsız ve son operasyon sonunda mal cıkılıyor...
    Ykbnk da yabancı poz aldı o yuzden daha ıyı duruyor ama o da trent destegınde cok dolanıyor bu ara.. Kırarsa sert verebılırler..
    Xbank ve banka grafıklerı de bence sevımsız.. Feyk meyk falan bilemem onca hısse varken maceraya gerek yok

Ben su an Banka-Holdıng falan bulasmam.. Telekomünıkasyon-havacılık bence iyidir...

4. AA Ekonomi Finans
    @aa_finans
    ·
    2d
    ��TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı⤵ï¸

��Merkez Bankası rezervleri, 3 Ekim haftasında 186 milyar 216 milyon dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

http://v.aa.com.tr/3712539
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Aslında eskilerde var doğru ama teknoloji bilim vs ilerledikçe yani geliştikçe bazı şeylerin değişmesi normal oluyor

neden ve niye yapılmaması net vurgulamış rahmetli, ampulle çağ atladık sanılır,
    Geldiğimiz noktayı ben dahil kimsenin sevdiğini sanmam, bilim vs vs neresinde onuda hiç anlamadım.
    Değişim de haklısın ama çok acaip değiştirldik hocam

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Boşver siyaseti camiyi dini

Yüzde kaç ortaksın kınık Soda'ya onu söyle
    Keşke olsak

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Isbankası uzerınde bu gundem varken bana gore alınacak son banka.. Belırsız ve son operasyon sonunda mal cıkılıyor...
    Ykbnk da yabancı poz aldı o yuzden daha ıyı duruyor ama o da trent destegınde cok dolanıyor bu ara.. Kırarsa sert verebılırler..
    Xbank ve banka grafıklerı de bence sevımsız.. Feyk meyk falan bilemem onca hısse varken maceraya gerek yok

Ben su an Banka-Holdıng falan bulasmam.. Telekomünıkasyon-havacılık bence iyidir...
    yok abi ne hisse alması

verirse birazdan 12058'den şort furup... akşam 11810 den kapatmanın planlarını yapıyoru

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hoş borsada son 10 gündeki para çıkışına bakarsak... komple batmışta olabilürüz de

bizim haberimiz yok ellaam
    şu para çıkışıan göre; söylediğiniz kırılımın bugün gelmesi lazım

vermedi illaki pahalı maliyetli poz aldıracak

Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 704/738 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •