Sayfa 1059/1061 İlkİlk ... 595599591009104910571058105910601061 SonSon
Arama sonucu : 8484 madde; 8,465 - 8,472 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    yani bu altın sonsuza kadar yükselecek değil, illa bir düzeltmesi olacak... teknik anlamda yakalamak bence güç... dünyadaki gelişmeler teknik dışı... ama ilk düzeltmede tekneye çok daha fazla kişinin bineceği aşikar...
    O tekneye binenlerin hepsine verirler. Merak etmeyin.

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    % 3-5 kazandığında Komisyoncu da günlük AlSatçı da sevinir. Fark şu ki komisyoncu kazandığını afiyetle yer günlükçü öteki hafta daha yiyemeden kaptırır.
    Mektubuma burada son veriyorum
    hayatta başarılar diliyorum!..
    Mektup yazdım Hasan' a ha Hasan'a Ha sana.. Maliyet gramda 500 tl. dostum. başlangıç 2022 Eylül.. Böyle yapmasa idim min. maliyet 1500-1700 arası idi. Öteki türlü sadece enflasyona karşı korurken böyle kar yazıyorsun. Sana açık mektup yazayım dedim Hasan..

3. Gümüş 50$ ı da kırdı geçi. Şimdi ne olacak? Teknik taktik matematik otomatik.

4.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Gümüş 50$ ı da kırdı geçi. Şimdi ne olacak? Teknik taktik matematik otomatik.
    Gavur peşinden çok koşturdu ama şimdi kucağımda o mutlu ben de mutlu.
    Silver tam da aşağıdaki gibi 50yi kırdı.
    45 yılda 3.kez buraya geldi ve artık buralarda son görüşümüz olacak

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Bugünkü İsrail bayrağındaki iki mavi çizgi Nil ve Fırat Nehirlerinin arasını temsil eder. Tevrat ta şu cümle geçer İki nehrin arasını alacaksın. Burada yaşayan 7 kavmi yok edeceksin. Acımayacaksın. Nefes alan hiçbir canlı bırakmayacaksın.

Kaynak: Tevrat.
    Tesniye bab 7, ayet 1, 2. / Tesniye bab 20. ayet 16.

bazı ahmaklar dinler konusunda çok cahil. ne olacağını size anlatıyoruz? anlamıyorsunuz. jeton köşeli. ahmak ahmak ahmak.

hala teknik taktik matematik otomatik.

adamlar finansal sisteme reset atıp, tek dünya devletine geçiş planı yapıyorlar, sen hala Dolar güzellemesi yapıyorsun. ahmak ahmak ahmak.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Gümüş 50$ ı da kırdı geçi. Şimdi ne olacak? Teknik taktik matematik otomatik.
    güzel olacak..yıllar önce bir banka müdürü arkadaşım gümüş topla sen seversin demişti..
    katılım bankalarından birinden alınabiliyor, oradan başladım 1.73 maliyetle..bıkmadan, yılmadan her ay aldım. almaya devam ediyorum.
    Hedef kızıl elma

7.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    güzel olacak..yıllar önce bir banka müdürü arkadaşım gümüş topla sen seversin demişti..
    katılım bankalarından birinden alınabiliyor, oradan başladım 1.73 maliyetle..bıkmadan, yılmadan her ay aldım. almaya devam ediyorum.
    Hedef kızıl elma

Konu artık parayla ilgili değil. Dinler savaşı başlıyor. Para konusu olayın en basit hali. Mevcut sistemler yıkılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Size anlatıyoruz açıklıyoruz anlamıyorsunuz. Film koptu. Dolar artık paçavra mahiyetinde bir para birimidir. Altın ve Gümüş intikam alıyor karşılıksız basılan paralardan.

Gelecekte 2 süper güç olacak:

1) Çin (Yahudi bankerlerin yeni karargahı)
    2) Türkiye (İslamiyetin mutlak lideri)

Sizin probleminiz kısa vadeli bakıyorsunuz. Size 2 sene önce ileride neler olacağını anlatıyoruz. Hala anlamıyorsunuz.

Yahudi bankerler vites değiştirdiler. ABD yi ve Avrupa Birliğini terk ediyorlar, iç çatışma çıkarıp parçalayacaklar.

Uzak Doğuya taşınıyorlar. Bazı ahmaklar da hala Dolar alın falan diyorlar. Ahmak ahmak ahmak. Parası pul oldu hala Dolar diyor. Bu forumda Dolar güzellemesi yapanlar neredeler?

hala anlamıyorsunuz. jeton köşeli.

Sayfa 1059/1061 İlkİlk ... 595599591009104910571058105910601061 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •