Sayfa 344/344 İlkİlk ... 244294334342343344
Arama sonucu : 2752 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Eskiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hisse şu ortamda böyle durunca.
    Petrol, meragi, cemar hc yok Salim baba yok. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. iyi salladılar ama haaaa... 48 den 35 e kadar alabildim.. kim verdiyse sağ olsun... yanmam inşallah...

3.  Alıntı Originally Posted by Petrol Yazıyı Oku
    iyi salladılar ama haaaa... 48 den 35 e kadar alabildim.. kim verdiyse sağ olsun... yanmam inşallah...
    Dünkü sallama daha kötüydü. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Karanlıkta 1915 i gösterdiler, eğer olsaydı esaslı sallama olurdu. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sürekli 1 gözümüz endekiste
    Şaşı oldun olm kaç gündür endekis ile hiç alakası yok bu kaadın
    La olm sen bunun taktacısını bilmiyin o ne kurnazdır ooo
    Ne yani
    Bugün endekis yine düşerse bu yine düşmüyecek mi
    Ba ba ba soruya bak, bunu bilse bilse tahtacı bilü
    Tamam o zaman kızartıyorum endekisi
    La bi yürü git, sen kim endekisi kızartmak kim
    Tebrikler tahtaci emmi, gerçekten şaşkınlığımı gizleyemiyorum.
    Endekis kaç gündür düşüyor sen oralı bile olmadın.
    Way be boşuna 1 gözümüzü kaybettik, 1 gözümüzün sürekli endekiste olmasına gerek yokmuş
    Hamdım Piştim Yandım

6. Klibi hakediyor ama sorun niye atmıyorum.
    Çünküm endeks düşerken bu önden düşüp devre falan kesiyordu, şimdi hiç devre kesen yok. Bu yüzden atmıyorum.
    Ama hacimsizligi sebepli de atmıyorum. Hacim yoksa klipte yok. Ytd

7. Hacim olur endeksi tutar vay be derim, o günleri yaşadığımız zamanları da bilirim, endeksi sirtladigi zamanlari.
    Anca kendine gücü yetiyor veya mal geçişlerini veya elinde hisse olupta düşenlere kaydirmalari gördü. Daha yukarı alipta üstten verdirmek yerine aşağıdan versinler hesabı mı yapıyor.
    Ama kallavi hacimler ile o iş olur, bu şekilde değil. Ytd

8. Endeks bugün rengini belli etmemeye çalıştı. Yukarı almadığına göre, şorta devam ettiler gibi anlıyorum, bunda sortcular karar değiştirmiş olabilir, endeks düşerken şorta gecmediseler eğer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd

Sayfa 344/344 İlkİlk ... 244294334342343344

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •