Eskiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hisse şu ortamda böyle durunca.
Petrol, meragi, cemar hc yok Salim baba yok. Ytd
Eskiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hisse şu ortamda böyle durunca.
Petrol, meragi, cemar hc yok Salim baba yok. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
iyi salladılar ama haaaa... 48 den 35 e kadar alabildim.. kim verdiyse sağ olsun... yanmam inşallah...
Karanlıkta 1915 i gösterdiler, eğer olsaydı esaslı sallama olurdu. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Klibi hakediyor ama sorun niye atmıyorum.
Çünküm endeks düşerken bu önden düşüp devre falan kesiyordu, şimdi hiç devre kesen yok. Bu yüzden atmıyorum.
Ama hacimsizligi sebepli de atmıyorum. Hacim yoksa klipte yok. Ytd
Hacim olur endeksi tutar vay be derim, o günleri yaşadığımız zamanları da bilirim, endeksi sirtladigi zamanlari.
Anca kendine gücü yetiyor veya mal geçişlerini veya elinde hisse olupta düşenlere kaydirmalari gördü. Daha yukarı alipta üstten verdirmek yerine aşağıdan versinler hesabı mı yapıyor.
Ama kallavi hacimler ile o iş olur, bu şekilde değil. Ytd
Endeks bugün rengini belli etmemeye çalıştı. Yukarı almadığına göre, şorta devam ettiler gibi anlıyorum, bunda sortcular karar değiştirmiş olabilir, endeks düşerken şorta gecmediseler eğer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd
Yer İmleri