Sayfa 1061/1061 İlkİlk ... 6156196110111051105910601061
Arama sonucu : 8488 madde; 8,481 - 8,488 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Kaç kişi Moiz Kohen ya da Muiz Kohen ya da Munis Tekin Alp ya da Tekin Alp ya da Alptekin ya da Safi isimli ideoloğun aslında Yahudi olduğunu ve mezarının Fransa'daki Nice'de Yahudi mezarlığında gömüldüğünü biliyor? Aldatıldınız. Geçmiş olsun.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Munis_Tekinalp

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bir genç tutturdun gidiyon da burası belediye otobüslerine beleş binenlerin yeri..
    Ben otobüse şehirlerarası veya şehir içi fark etmez en son 35 sene önce öğrenciliğimde bindim. Nasıl bir şey o unutmuşum.

3. Bir kere bindik mi bindik,
    ve dahi asla inmeyük!...

4. Eski dostlar buradaymış.sn kastır sef sn meteposta selamlar saygılar.yillar önce yazdığımız şeyleri bugün herkes yazıyor.ben yüklü gmstr ile kervana gene katıldım.baya fiziki vardı onlar iyi kar yazdı.borsanin hali malum.orada halen çıkamadığım batak bir miktar para var inşallah onu da cikarim.degerli dostlar bu gumus rallisi nereye kadar gider zaman olarak ne kadar sürer.ongoruleriniz nedir

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eski dostlar buradaymış.sn kastır sef sn meteposta selamlar saygılar.yillar önce yazdığımız şeyleri bugün herkes yazıyor.ben yüklü gmstr ile kervana gene katıldım.baya fiziki vardı onlar iyi kar yazdı.borsanin hali malum.orada halen çıkamadığım batak bir miktar para var inşallah onu da cikarim.degerli dostlar bu gumus rallisi nereye kadar gider zaman olarak ne kadar sürer.ongoruleriniz nedir
    Merhaba Hkm,
    2009da tüm nakitle 900$larda altına girdim. Bistten de kazancım vardı onunla da viopa girdim orada sıfırlandı bir daha da gireni silksinler dedim çıktım.
    Altın/Gümüş 82,6'da iken de tümüyle gümüşe döndüm 107yi gördü döndü,
    üç dört yıl içinde 40a düşünce yarısını veya tümünü yine altına dönmeyi düşünüyorum.

Sayfa 1061/1061 İlkİlk ... 6156196110111051105910601061

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •