Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
Arama sonucu : 142 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Devam Kuzu Agabey,

Sarıgacı ne olacak Kuzu Agabey ?

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DEVAM DIYENLER YAZSIN....yoksa burada keserim....boylece kimler burada onuda gorelim.....
    Devam kuzu.bekliyoruz

3. devam devam...

4. Devam kuzu hocam

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetmez bu ne la kuzuya bu kadar devam mesajı gelirse yazmaz
    Şellale olmalı yazılar
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yetmez bu ne la kuzuya bu kadar devam mesajı gelirse yazmaz
    Şellale olmalı yazılar
    Kuzu, Dayı

herhalde forumun ….,şaklarını yalamasını istiyor😀😀😀

Degerli kardeslerim....

bu topikte yazacagimi ilan etmedim....bu topigi mecburiyetten acilen actim....11 600 den 10 200 e dususten para kazanmak ucun actim....MALDAKI KARDESLERIM....ellerindeki 5 spekulatif kaardi satti....VIOP u shortladi....10 200 de spekulatif kaartlarimizi geri aldik...VIOP u shortlari kapatip....DUSUSU PARAYA CEVIRDIK....simdi gene full malda yatiyoruz....

ilan etmedigim ve acilen actigim bu topikte....tam 5 sahife...yuvarlak 50 kisi....

madem actin bu topigi....O ZAMAN ANLAT....

PARITELERE.....COMODITYLERE(ALTIN VE PETROL).....BITCOINLERE NELER OLUYOR...

kim.....neden....HERSEYE KARSI....DOLARIN DEGERINI NIYE DUSURUYOR....

DUNYA HALKLARINA....hangi tuzagi kuruyorlar.....altin 4000 dolar demek ne demek.....bunun amriki borclanmasi ile iliskisi nedir...

bir kursun....tek kursun....TARIFFLER SIKILDI.....niye sikildi....bu kursun henuz havada....henuz agzina kadar barut ficisi dolu....dev gemiye ne zaman carpacak....PATLAMA VE YARATTIGI VAKUM....neyleri emecek....

bi anlatsana.....EYYY EVLIYAULLAH....EYYY BUYUK KUTUP....sen olmasan gunes dogmaz....yaaa allah dostu diye....

taliplerim....torlaklarim....dervislerim....MARIFE T YOLUNDAKI evladi evliyalarim....

inim inim inleyip.....

beni goreve cagirmislardir.....5 sahifede....

DOGUMU VE OLUMU anlat.....

dilekce verip beni yarat demedim.....ve fekaat yaratti.....

dogdum....

borsaci oldum....basima gelenler pismis tavugun basina gelmedi....anam agladi....ben agladim....BABO agladi....LAZ GUNEYSU...forum telef oldu deyu....karnina kor bicagi sapladi.....olemedi....oldurmuyor yaratan....

dilekce versem beni OLDUR desem....yaradan beni oldurur mu....

OLDURMUYOR....

eyy evliyaullah....herseyi yaz....MARIFET KAPUSUNDA KI....KUTBU-AZAM....siir gibi yaz......

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8. Büyük Dadaş yaz merakla bekliyoruz

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •