Sayfa 260/271 İlkİlk ... 160210250258259260261262270 ... SonSon
Arama sonucu : 2168 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Ben yanlışlıkla elimi yıkamadan boynuma sürdüm, resmen yaktı, kabardı, yıkamaylada geçmedi, o zaman çok tehlikeli olduğunu idrak ettim. Bendeki saf, aktardan almadım, üreticiden aldım, neydi dur

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben yanlışlıkla elimi yıkamadan boynuma sürdüm, resmen yaktı, kabardı, yıkamaylada geçmedi, o zaman çok tehlikeli olduğunu idrak ettim. Bendeki saf, aktardan almadım, üreticiden aldım, neydi dur
    Buharla elde edilmiş, destilisyon la

3. Gribal enflasyonda burnumdan akan sıvıyı mikroskop altında inceledim oradaki lökositleri yoğun olarak gördüm. Dr un gribal enfeksiyon demesi farazi benim ki garanti. Ben bakteriyi görmeden demem. Radyoloji patolojik bilgim yok. Hematoloji de oldukça iyiyim. Periferik yayma okurdum. A tipik hücreleri bilirdim. Çünkü tıp fakültesi dahiliye laboratuvarini ben kurdum. Asistanları profesör ile eğitim için. Çalıştığım dönemde kanıtı konusunda ülkenin en iyilerindenim diyebilirim. Kan alma konusunda Konya'nın en iyisiydim. Gerek tıp ta gerek çalıştığım özel hastane de paşalar vali bakan MV hepsi için bana gelirlerdi. Tıpta ilk çalıştığım yer kan alma günlük beş yüz kan alırdım o zaman tek başıma en son gözü kapalı almayı denedim ve aldım áma olarak kan aldım. Ben turnike kullanmazdim kan alırken.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Buharla elde edilmiş, destilisyon la
    Zaten ona %100 diyorlar abi. %10 Luk zeytinyağı içinde olan var kaşıkla iç bir şey olmuyor. Saf olanın bir damlası duman ediyor. Dur makattan verecem birazdan. Zeytinyağı ile birlikte. Enfeksiyon için. On yıldır böyle yaşıyorum. Kekik yağını makattan on gün versem kurtulurum da on günde kalın bağırsak rektum kalmaz.

5. Çin alternatif tıp ve tıp da çok iyi. Bilimsel yayınlarında imkansız tedavilerde baya iyiler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,095
    Mesela Bizim valide müzmin peklik çeken biridir
    Çok uyarmama rağmen attar tavsiyesiyle bilinçsizce kafasına göre dozlarla uzun yıllar sinameki otu kaynatıp içti
    İlk zamanlar iyi geldi rahatlattı sorunu gidermiş gibi göründü amma ve lakin son 2 yıldır eskisinden daha fazla şikayet eder durumada
    Sebebi
    Sinameki otu uzun süre yanlış dozlarda kullanıldığı zaman bağırsaklardaki vucudun ürettiği doğal kayganlaştırıcılarıda dışarıya attığı ,bağırsak dengesini bozduğu için telafisi mümkün olmayan hasarlar yaratıyor ..
    Şimdi kullandığı tıbbi ilaçlarda fayda etmiyor

7. Çok etkili ve bedava gibi kanser tedavisi var bilimsel yayınlarda da var ama o maddeyi yapmak taşımak saklamak çok zor. Kanser de kemoterapi de kullanılan madde platinyum diye biliyorum muhteşem elektroliz yöntemi ile elde ediliyor

8. Kanser hastası olanlar bana ulaşsın bilimsel yayınları atarım çok kolay ve ucuz ben de denedim %100 etkili.

Sayfa 260/271 İlkİlk ... 160210250258259260261262270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •