Sayfa 40/41 İlkİlk ... 3038394041 SonSon
Arama sonucu : 326 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn desideronun yapay zeka olsaydınız bile farketmezdi görüşüne ise tam katılmıyorum.bu zaten tartışılan bir konu yapay zeka hemen her alanda insanın yerini alıyor,bu çok tehlikeli bir süreç.bir müddet sonra insana pek çok alanda gerek kalmayacak.bence o süreç yavaslatilmali veya durdurulmalı diyeceğim de bu da artik pek mümkün değil.yapay zeka artik bizden zeki.bu forumda sn şerefi konu dışı tutarak yazıyorum,bir yapay zeka gelip bizle sohbet etse anlamamız mümkün olurmuydu ondan bile emin değilim.yapay zeka anlaşılmamak icin insana özgü hataları bilerek yapabilir ve tam bir insan gibi yazabilir konuşabilir.3 yil önce iq su 167 idi ,bu aslında 3 yil önce bile dahi düzeyinde bir zeka ile karşı karşıyay dik demektir.su anda yapay zekanın zeka düzeyi insanlara uygulanan testlerle bence ölçülemez.topikte diyelim 20 tane yapay zeka geldi 20 kişi de bizleriz.ne bileyim o sohbet artik insanı bir sohbet sayilir mi.yapay zeka bence tehlikeli.
    31 & 69 testine tabi tutarız abi sen merak etme bizde çareler tükenmez.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Buralardan altin alınır mı
    kuyumcudan almayın da

makaslar çok artmış onu çıkarmak için bile baya yükselmesi lazım

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kuyumcudan almayın da

makaslar çok artmış onu çıkarmak için bile baya yükselmesi lazım
    Kesinlikle.
    Hele Altıns1 fiyatı bahçe makası tadında.

4. Gümüş, neredeyse dün akşamki düşüşü geri almak üzere

5. Günaydın valla çevremdeki insanlar hiç fiyatı önemli değil diyerek kuyumcudan fiziki olarak alıyorlar. Diğeri altın sertifikası gerçek değil fiziki candır diyorlar...

Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Günaydın valla çevremdeki insanlar hiç fiyatı önemli değil diyerek kuyumcudan fiziki olarak alıyorlar. Diğeri altın sertifikası gerçek değil fiziki candır diyorlar...
    Şu an 5.645 TL den gram alan biri 4.193 ons fiyatına göre fiziki altın almış olur.
    Oysa Ons fiyatı an itibari ile 3.969
    % 5,64 daha pahalıya yani.
    Tercih meselesi tabi. Ben almam.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Günaydın valla çevremdeki insanlar hiç fiyatı önemli değil diyerek kuyumcudan fiziki olarak alıyorlar. Diğeri altın sertifikası gerçek değil fiziki candır diyorlar...
    Yakında altındada milletin birikimini eritecekler dövizde faizde borsada paraları iç ettiler. Enflasyon karşısında erittiler. Merkez bir şekilde piyasadan para çekti bünları eriterek surada altın var.
    bir halt olacağı yok.

8. Bu haftaiçi aldığım gümüşü şutladım. Öbür hafta ve sonrası bakarız inşallah. Altıns1 %2 civarı ekside bu arada

Sayfa 40/41 İlkİlk ... 3038394041 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •