Sayfa 262/274 İlkİlk ... 162212252260261262263264272 ... SonSon
Arama sonucu : 2191 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ağrı akıntı yok ama bazen kaşıntı oluyor.
    Varis gibi düşün orayı. Benim bilgim daha çok klinik biyokimya ve mikrobiyoloji hematoloji.

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ayasofya Bozkurt eskisi kadar dükkanda durmuyor çalışıyormu biyerde
    Bugün hasta o. Ya Dr a gitti ya attara. Ya da iğne yaptıracak. Sanki Bozkurt reisim hünkârım çok dayanıklı değil. Bahriyeli abi herkesin bünyesi aynı olmaz. Senin hafif atlattığın bana gelse ben ölürüm. Havada ki sinekten enfeksiyon kapar ateşler içinde yanarım. Bir gün ateşler içinde yatıyorum ilaç fayda etmiyor. En son kolladial gümüş suyu verdim damardan öyle düşürdüm ateşi. Benim için aylarca sabah olmadı. Bir de ıhlamur ile limonu kabuğu ile birlikte dilimleyip kaynatıp içmekte iyidir.

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ağrı akıntı yok ama bazen kaşıntı oluyor.
    Hocam şimdi veya ileride patlıcak o, acı veya domatesi kes, iyice azdırır,ben ğittim mesela parmak attı doktor(içinde bişi kalmasın diye sıkılıyor iyice) yapacak bişi yok o parmağa
    Ha 17 sene oldu, acı, alkol sıkıntı olmadı bir daha,

Geçmiş olsun bu arada

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    anal fissür olabilir
    Abi fissurde kan olur. Fistulde enfeksiyon.

5. Bozkurt gelince şok olucak yaww,
    Neyse onada torpil geçeriz sâlih abi

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bozkurt gelince şok olucak yaww,
    Neyse onada torpil geçeriz sâlih abi
    Reisim hünkârım muhtemelen üç gün yok. O gözünü zor açar. Gergedan virüsü bile var yeğenimde öyle çıktı. İlk başta Dr lösemi zannediyor bennde öyle düşünürüm. O derece kliniği kötü. İnşallah ona denk gelmez.

7. Toplu ulaşımda maske zorunluluğu gelmezse yakında yine salgın başlar. Ben çantamda kekik yağı taşıyorum binerken montun yakasına bıyığa her yere sürüyorum. Benim enfeksiyon kapma şansım yok. Ben direk yolcu olurum topu topu iki antibiyotik var. Biri kolistin bunun yan etkilerini bir okuyun ne kadar şansım olduğunu anlarsınız

8. Tabana yakın S1 yakaladım erken bıraktım

Sayfa 262/274 İlkİlk ... 162212252260261262263264272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •