Sayfa 43/43 İlkİlk ... 33414243
Arama sonucu : 344 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Geç saatte al ayak çekildikten sonra yazman iyi olmuş.

Yoksa zıplar Ekmeleddin den başlar, yağ kuyruklarından çıkarlardı.

Tüp kuyruğu vardı, yer yer çiçek yağı bulunmazdı, emme kimse on paralık hıyar kuyruğuna girmezdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Normal bor ülkede akp nin geçen seçimde %1 alması mümkün değil. Ama bizim ülkede zeka seviyesi sıfırın altında. Frencide biriyle karşılaştım adam eleştiriyordu dedim benim kafadan bende giriştim akp ye. Adam oradan tüm yanlışların suçlusu CHP deyince koptum. Bu kadar zeka ile akp nin %50 alması anormal değil. Belki de gelecek için bunların temizlenmesi için kıtlık yokluk vitaminsizlik vs ile bunlar ölüp gidecek bizde kurtulacağız.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tüp kuyruğu vardı, yer yer çiçek yağı bulunmazdı, emme kimse on paralık hıyar kuyruğuna girmezdi.
    Benim özellikle akitci lere gıcıklıgım var. Elimde olsa hepsini kimsenin bulamayacağı bir kodese atar ölünceye kadar da orada tutardım. Bunları gören dinden soğur. İHL mezunu olmama rağmen bunları görünce ateyis olmak istiyor insan. Bu ülkede ne kadar çok Rus çocuğu var tahmin etmek istiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim özellikle akitci lere gıcıklıgım var. Elimde olsa hepsini kimsenin bulamayacağı bir kodese atar ölünceye kadar da orada tutardım. Bunları gören dinden soğur. İHL mezunu olmama rağmen bunları görünce ateyis olmak istiyor insan. Bu ülkede ne kadar çok Rus çocuğu var tahmin etmek istiyorum.
    Malesef yüce dinimizi de berbat eden o rus çocukları.

5. Kadının biri son seçim sonrası, Kılıçdaroğlu hani emekli maaşlarına zam yapacaktı deyince, IQ seviyesinin artık eksi 60'lara düştüğünü anladım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. O değil de bu kk na haksızlık yapılıyor diye düşünen zehir gibi zekalı forumdaslar vardı.kk ekmelettini aday gösterdi diye kızmıştı k,buna bile bozulup bozuk plak gibi ekmelettini aday gosterdiyse ne olmuş ekmek icin ekmelettin dedik halk oy vermedi bu halk malsa kk ne yapsın falan diye yazıyordu.hatta alevidir Sünni alevi kaynaşması icin iyidir falan diye dusunuyordu.gecen sordum bu kk işine ne diyorsun diye hala cevap gelmedi.hala ekmelettin işini yaziyor.yahu bırak ekmelettini yaz iste kk hakkındaki son analizini millet faydalansın.e tabi kanada vatandaşının turkiye politika analizi bu kadar olur,gel bizle burda yaşa ondan sonra yaz ne yazacaksan.kanada vatandaşı ol Gürcistan' da yaşa benim bilmem kac katim emekli maaşı al bizleri hasetten mahvet sonra bize akil ver adil oluyor mu yahu.

İmamoğlu’nu içeri aldılar.
    Mansur Yavaş da sırada gibi duruyor.
    Bir sonraki seçimde Özgür Özel’i aday yapma projesi gibi geldi bana.
    Özel de KK gibi kripto ise (ki benim şüphelerim var) yandı gülüm keten helva.

8. Valla artik politika zerrece ilgimi çekmiyor. seçimlerle bizi yönetsin diye birini seç memiz tamamen tiyatro.bunlar iktidar muhalefet ortaklar,bizi kekliyorlar.siyaset ülkenin dertlerini çözemez.ulkeyi yöneten güç odakları ne derse o oluyor.iktidarda kim olursa olsun olay değişmiyor.

Sayfa 43/43 İlkİlk ... 33414243

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •