Gümüş psikolojik dirence geldi, burayı da geçecektir eninde sonunda.
Eyvallah Üstadım...
Öğrenemeye devam o zaman...
İsteyene; bildiğimiz kadarını, aktarabildiğimiz kadar vermeye de devam...![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
T/a hocam günaydın sizden birtek şey isteyecem kötü sözdekullanmıyacam çok hakgediyorda aslında şu pkart üç gündür ki hareketlerini özellikle dünkini yorumlayabilir misiniz ama hocam teknik terimlerden pek anlamam aceminin anlayacağı dilden hocam bi şirketten hiç haber gelmezmi bunlar öldülermi kaldılarmı borsadalarmı değillermi bellideğil atıl durumda yaşayan şirket acelem yok hocam istediğin zaman bakarsın tşk
Grafikler, son 1 hafta içerisindeki hareketlerin özetidir...
Ben bugüne kadar tahtada 200bin lot tek kademe alış/satış hiç görmedim. En fazla bir keresinde Ziko isimli birisi vardı, 45bin lot civarı satıp büyük tahtalara geçmişti. En son onu gördüm. 3-4 yıl öncesiydi...!!!
Bu hareketler neden yapılıyor ilk bakışta anlamak zor. Teknik olarak da bir anlamı olmayabilir ama bir şeylerin hazırlığı olduğunu düşünüyorum...
- Birilerine bir mesaj verilmiş olabilir. Kime verdiler bilemiyorum, "anlayan varsa" yazarsa öğrenmiş oluruz...???
- Bir ihtimal tahtaya ceza aldırmaya çalışıyor olabilirler. Kredili İşlem Yasağı veya Brüt Takas gibi yasaklar istiyor olabilirler..
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri