Sayfa 672/672 İlkİlk ... 172572622662670671672
Arama sonucu : 5374 madde; 5,369 - 5,374 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,590
     Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Az gönderi olmuş dir üzülmedim sebebi
    Ege endüstri parsiyel çalışmıyor en az on yıllık anlaşmalarla çalışıyor örneğin daha evel anlaşılan bin dolarla bugünkü bin doların değeri aynı değil evelki yıllarda kar ediyordu bugün doların baskıyla artmamasi yüzünden aynı aks zarar olmasada kar etmiyor çünkü eflasyon yüzünden maliyet artıyor yine bin dolara gidiyor bir kısır döngü fabrika antiraman yapıyor boşa dönüyor ama bu sıkışma doları patlayınca işler tersine dönecek bal kaymak.
    Sevgili Karanuras2 kar etmediğin bir işi yapar mısın?Hele ki Kayserili isen?Madem işler kötü vizyon değiştir bir Enver Çevik gibi olamazlar mı?Ne şirketler aldı ne sektörlere girdi!Bildiğimiz işi yapıyoruz edebiyatının sonucu bu olmamalı!
    .
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Sayın filozof bu durum geçici bi durum ülkemizdeki idare eflasyonu artırır diye dövize baskı yapıyor ama ihracat ölüyor bu bir tercih idare böyle istiyor Kayserili nire yapmasın ürettiği ürün naftada ve Avrupa'da biliniyor rakiplerindede kaliteli yapıyor çin Hindistan da işçilik çok ucuz ve hükümetleri destek veriyor gümrük vergileri hep kayserliden yana elk dingil yılbaşında başlayacak dolar artınca Kayserili davul zurnayla oynuyacak eski karları katlayacak senlede ben zengin olacağız.

3. Ticaret savaşları yeniden başladı: Trump, Çin'e yüzde 100 ek gümrük vergisi getirdi

4.  Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Az gönderi olmuş dir üzülmedim sebebi
    Ege endüstri parsiyel çalışmıyor en az on yıllık anlaşmalarla çalışıyor örneğin daha evel anlaşılan bin dolarla bugünkü bin doların değeri aynı değil evelki yıllarda kar ediyordu bugün doların baskıyla artmamasi yüzünden aynı aks zarar olmasada kar etmiyor çünkü eflasyon yüzünden maliyet artıyor yine bin dolara gidiyor bir kısır döngü fabrika antiraman yapıyor boşa dönüyor ama bu sıkışma doları patlayınca işler tersine dönecek bal kaymak.
    Hocam yazının sonunu zinhar anlayamadım.!!!
    Yani dolar patlayınca siz egeen yatırımcıları kazanacak bal kaymakmı olacak.?!!!
    Dolar patlayınca her yer cennet-i âla mı olacak yani.

5. Sayın Revenge dolar hak ettiği yere gelecek ülkemiz için kayip olacak ama ihracat artacak stabile gelincede herşey daha güzel olacak yoksa bu bir haksızlık amarikada eflasyon beş sende elli dolar artışı yüzde on bu böyle olmaz onu demek istedim

6. İYİ; dolar artınca ben gelirim.

Sayfa 672/672 İlkİlk ... 172572622662670671672

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •