"Dolar hak ettiği yere gelince ye " bir düzeltme yapayın dedim. Bence Dolar ucuz asıl pahalı olan TL, Hem de hak etmediği kadar değerli. Biraz exzajere ederek açıklayayım. Durum bu şekilde devam eder de dolar burada 5 sene sabit kalır ve enflasyon bu şekilde devam eder ise . Yani Usd ülkedeki 30% enflasyon ile ( ki bu Tuik verisi) ile değerlenmeyip 5% artar ise yani sonuçta 2030 da 55TL yi görür ise Dolar değerlenmiş diyemeyiz TL muazzam değerlenmiş dememiz lazım. Finansal dünya da değer bir görecelik sorunudur. Yani Durduğumuz baktığımız yere göre değişir. Lozandaki birisi için dolar değer kaybederken İstanbul'da değerlenmiştir. Bu gerçekleşir ise PAranın yönü adım kadar kesindir ve bellidir. Bu durum devam eder ise Doların değerinin kaybetmesi TL nin değerlenmesi Egeen e Kesinlikle yaramaz iken Trump vergileri bizi Pozitif bir yere göreceli getirir. Sonuçta neler olacağını beraber göreceğiz.
Bence patron doğru yerde duruyor . Yani ne TL ne dolar Üretime oynuyor, Yeni Yer kiralık eski arsa Çok para !..
Sizlere de katılıyorum Sn. Karanuras ve Hg,
ve SAygılar ,

Originally Posted by
Karanuras2
Sayın Revenge dolar hak ettiği yere gelecek ülkemiz için kayip olacak ama ihracat artacak stabile gelincede herşey daha güzel olacak yoksa bu bir haksızlık amarikada eflasyon beş sende elli dolar artışı yüzde on bu böyle olmaz onu demek istedim

Originally Posted by
h//g
İYİ; dolar artınca ben gelirim.
En dip NoT: Özet ile Dolar 5 sene sonra 55 TL ye düşünce demek istedim.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri