Sayfa 684/684 İlkİlk ... 184584634674682683684
Arama sonucu : 5469 madde; 5,465 - 5,469 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    tabikide fiyat alıp eklemek için iyi ama zaten bölündüğü fiyatida unutmamak lazım 14,11 bolünmüş fiyat hani 19 20 lerde bölünüpte 13,50 lere düşmedi.o zmaan soyle yapalım tabıkıde rabbım saglıgımızı gosterırse bugunku hesaplamaını not edelım .acaba aefes tabıkıde benım kanatımce 6 9 ayda 38 cıkacagını zannttmıyorum yınede parantez( benım tabırımce) eger farzet 38 tlye cıktı eger o cıktıysa dıger hısseler ne alemde olacak onu cok merak ederım .. ozur dıleyerek soyluyorum bende 13,49 dan 16,222 adet hısse var bende gecen yazmıstım o zaman almıstım. çok büyük bir pörtföy baglamadım .saygılarımla......
    Ben de son aldığım 7.200 lot la birlikte 20.448 lot AEFES var ve ortalama maaliyetim 14.74 TL.

Hisse ne zaman 38 TL. olur kimse bilemez ama burada %141 artış potansiyeli ve 33.37 TL. hedef fiyat verilmiş.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=AEFES

AEFES'te üstünlük, ürettiği ürünün satılıyor ve nakit akışında belli bir üstünlük sağlıyor olması.

DOAS ve GLRMK ile mesela mukayese etsen, aşırı düşmüş alım gücü ortadayken, araç ya da makina satmak mı, yoksa Bira ve Cola satmak mı daha olası.

Hatta Fakroinglerde yazdık, para satmak mı.

2. Yanlış anlaşılma olmasın, kimseye kredi çekin hisse alın demiyoruz, kimseye de onu al-ma bunu al demiyoruz.

Sadece hisse seçiminde gerçek konjonktüre uygun gerçek bilgilerle hareket edin diyoruz.

Yoksa kimsenin işine karışmak gibi bir huyumuz yok.

3. Bu arada içten katılımı nedeniyle West_77 Kardeşime teşekkür ederim.

Sadece onun perspektifine katkı sağlasam yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu arada içten katılımı nedeniyle West_77 Kardeşime teşekkür ederim.

Sadece onun perspektifine katkı sağlasam yeter.
    estagfurullah bu tarz bilgiler içten samıyetler konusulması taretışılması hakikettende çok güzel bir sey. her zaman daha aydınlık bir yolu bulmamıza çok yardımcı olur işte burada hissenet çok önemli bir forum.saygılarımla...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Sn Tinaz ve Sn west_77, teşekkürü bir borç bilirim.

Sayfa 684/684 İlkİlk ... 184584634674682683684

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •