Sayfa 683/684 İlkİlk ... 183583633673681682683684 SonSon
Arama sonucu : 5469 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    taramalara bakıyordum.. tanıdık bir yüz çıktı.. yarın ne yapacak görelim..
    her zaman olduğu gibi pas geçti... daire içine aldığım daha önceki hareketinde, kahve mürdüm kanal dışına, roza ve turkuaz kesmeden(güçsüz) bir şekilde çıktı.. bunun feyk olasılığı yüksekti.. bu günün başlangıcında sıkışmış bir roza turkuaz ikilisini daha güçlü bir şekilde kesip kanal dışına çıkmasını beklerken güçsüz bir şekilde kıvrıldı.. kısaca, çekirge sıçramaya devam ediyor..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Gayet olgunlaştı; En aşağıdan gelen Sarı, Kırmızıyı kestiği anda çuf çuf tren kalkar abi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bence de egepro iyi bir şirkettir. Halen taşıyorum. Aefese gelince sağlam güzel bir şirket ancak çok daha güzel şirketler var.
    Ürün talebi, hissenin piyasa fiyatı, nakit yaratma gücü kriterleri ile mukayese ederek daha güzel olan tek bir şirket söyle Cevdet, söz o şirketi alacağım.

4.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    ...sonuç ortada.dun 14,60 kadar cik 13,95 ten kapat .bugunde 13,63 kadar in bilemedın 3 ay sonra 20 olur rusya işi cozuldu 25 tl olur.bu 100 tl olucak iş degil.
    Sana bir sorum var Sevgili West_77,

Çok sayıda küçük yatırımcı aylık kazançlarının bir kısmını ayırıp, takip edip, sevdikleri hisseyi azar azar toplarlar.

Sorum şu, sen olsan, düzenli olarak mesela ayda 150 lot AEFES alıp, toplamaya devam mı ederdin yoksa 36 ay vadeli 100.000 TL. tüketici kredisi çekip, 7300 lot AEFES alıp ay da 7.200 TL. geri mi öderdin..?

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sana bir sorum var Sevgili West_77,

Çok sayıda küçük yatırımcı aylık kazançlarının bir kısmını ayırıp, takip edip, sevdikleri hisseyi azar azar toplarlar.

Sorum şu, sen olsan, düzenli olarak mesela ayda 150 lot AEFES alıp, toplamaya devam mı ederdin yoksa 36 ay vadeli 100.000 TL. tüketici kredisi çekip, 7300 lot AEFES alıp ay da 7.200 TL. geri mi öderdin..?
    öncelikle tsk ederim. kredı cekıpte almaya kalkacagım tek sey gram altın olurdu.aefes gelınce benım calıstıgım ve gordugum kadarıyla 250 tl gormesı şçşn ortalama 7ile 10 yıl olması gerekıyor yada borsanın uzaya cıkması gerekıyor.. dedıgım gıbı en fazla 30 ile 50 tl arasında olucak gösterılıyor..hadı dıyelım kredı cektık macera yaptık alacagım sey doas ve ya glermak olurdu ama doaş daha agır basıyor temettutusu cok cok iyi ve ibrde yenıden bedelsız vermesı çok güçlendi bu ara bedelsız versede şöyle 10 15 tl fiyatlara gelsede iyi bir yatırım yapıp kenarda unutsak..saygılarımla.....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    öncelikle tsk ederim. kredı cekıpte almaya kalkacagım tek sey gram altın olurdu.aefes gelınce benım calıstıgım ve gordugum kadarıyla 250 tl gormesı şçşn ortalama 7ile 10 yıl olması gerekıyor yada borsanın uzaya cıkması gerekıyor.. dedıgım gıbı en fazla 30 ile 50 tl arasında olucak gösterılıyor..hadı dıyelım kredı cektık macera yaptık alacagım sey doas ve ya glrmk olurdu ama doaş daha agır basıyor temettutusu cok cok iyi ve ibrde yenıden bedelsız vermesı çok güçlendi bu ara bedelsız versede şöyle 10 15 tl fiyatlara gelsede iyi bir yatırım yapıp kenarda unutsak..saygılarımla.....
    Ben başka bir şey anlatabilmek için sordum o soruyu Sevgili West_77,

Bu günkü şartlarda bildiğim ISBNK 36 ay vadede sigortasız krediyi aylık %5.04 faizle veriyor.

Yani 100.000 TL. krediyi 274.000 olarak geri ödüyorsun 36 ay sonunda.

Korkunç bir rakam değil mi 36 ay için.

Ancak eğer hisse 38 TL.ye çıkarsa, 7200 lot 274.000 TL yapıyor. Eğer 3 ay sonra çıkarsa, hemen 100.000 borcu kapatıp, kalan 174.000 ile mesela DOAS alırsın.

6.ay da çıkabilir 9. ay da çıkabilir, yani yatırımcı sağlam, somut bir olasılık arar.

Bunun dışında, zamanlama her şeydir, bu hissede ben son 7.200 lotu 13.80 den aldım. Ay da 150 Lot almayı planlayan hiç kimse bu hisseyi 36 ay, her ay 13.80 den alamaz.

Demek istediğim, BENCE bugünkü fiyatla AEFES inanılmaz cazip bir hissedir.

Ayrıca, DOAS ve GLRMK benim takip listeme bile girmez, yukarda hisse seçimi kriterlerini açık seçik yazdım.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben başka bir şey anlatabilmek için sordum o soruyu Sevgili West_77,

Bu günkü şartlarda bildiğim ISBNK 36 ay vadede sigortasız krediyi aylık %5.04 faizle veriyor.

Yani 100.000 TL. krediyi 274.000 olarak geri ödüyorsun 36 ay sonunda.

Korkunç bir rakam değil mi 36 ay için.

Ancak eğer hisse 38 TL.ye çıkarsa, 7200 lot 274.000 TL yapıyor. Eğer 3 ay sonra çıkarsa, hemen 100.000 borcu kapatıp, kalan 174.000 ile mesela DOAS alırsın.

6.ay da çıkabilir 9. ay da çıkabilir, yani yatırımcı sağlam, somut bir olasılık arar.

Bunun dışında, zamanlama her şeydir, bu hissede ben son 7.200 lotu 13.80 den aldım. Ay da 150 Lot almayı planlayan hiç kimse bu hisseyi 36 ay, her ay 13.80 den alamaz.

Demek istediğim, BENCE bugünkü fiyatla AEFES inanılmaz cazip bir hissedir.

Ayrıca, DOAS ve GLRMK benim takip listeme bile girmez, yukarda hisse seçimi kriterlerini açık seçik yazdım.
    tabikide fiyat alıp eklemek için iyi ama zaten bölündüğü fiyatida unutmamak lazım 14,11 bolünmüş fiyat hani 19 20 lerde bölünüpte 13,50 lere düşmedi.o zmaan soyle yapalım tabıkıde rabbım saglıgımızı gosterırse bugunku hesaplamaını not edelım .acaba aefes tabıkıde benım kanatımce 6 9 ayda 38 cıkacagını zannttmıyorum yınede parantez( benım tabırımce) eger farzet 38 tlye cıktı eger o cıktıysa dıger hısseler ne alemde olacak onu cok merak ederım .. ozur dıleyerek soyluyorum bende 13,49 dan 16,222 adet hısse var bende gecen yazmıstım o zaman almıstım. çok büyük bir pörtföy baglamadım .saygılarımla......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yarın borsa için dayak dolu bir gün olacağa benziyor.
    AEFES de payına düşeni alacaktır.
    6-9 aya 35-38 olma ihtimali % 1 bile değil bana göre.

Sayfa 683/684 İlkİlk ... 183583633673681682683684 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •