gundi yi de zamanında ipten aldım sıfırlıyordu özelden yazmıştı bana sonra aracı kurumlarla biraz takılınca bir tarafı kalktı bize salça olmaya başladı medving aşağıda çok ceza yazmıştır bize![]()
gundi yi de zamanında ipten aldım sıfırlıyordu özelden yazmıştı bana sonra aracı kurumlarla biraz takılınca bir tarafı kalktı bize salça olmaya başladı medving aşağıda çok ceza yazmıştır bize![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Aziz Serin
@azizserin75
·
56d
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan vekili Nuri Aslan hakkında "Görevi yaptırmamak için direnme" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi- Habertürk
MHP
@MHP_Bilgi
·
3s
Özgür Bey’in Brüksel’de ikram edilen meydanda yaptığı mitingde iktidarın Trump’a çalışmaya başladığını iddia etmesi, Türkiye’mizi ayaklar altına alması gayri milli ve gayri ahlaki bir siyasetin kokuşmuş örneğidir.
MHP Genel Başkanı
Devlet BAHÇELİ
alınmışlar![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Halkın bankasına bir tur daha verirlerse....Çarsı tamamen karışır...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri