Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 978/982 İlkİlk ... 478878928968976977978979980 ... SonSon
Arama sonucu : 7850 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Son 2 haber 100 puanlik lik bir tepki olur diyor
    Evet şuan için olumlu oldu fakat bu bir yem olur belki daha büyük bir darbe indirecek gibime geliyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,383
    Blog Entries
    1
    TAVAN TAVAN !

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,383
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=894

endeKs topik mesaj 7149,...

xu030, f_xu0301025 ve xu100 üçü bir arada ,
    saç kremi şampuan hepsi var,...

benim topikte mesaj 7149 hepsi önceden çizili, yeni yer çizme yok, yeni çizgi yok,...

d1 dediğim yerde 4 gün oyalandık, 5. gün xu030 kapanışa bu destekten az aşağı sarkarken, açık olan viob piyasa kapanışı sonrasına abd ile eşgüdüm yapıp ondan etkilenmiş, turuncu renk ile işaretli olan,
    kırmızı renk olan xu100 ise zaten ana destek dediğim yerde imiş bir süredir,..

bu ikisine yer değiştirme olarak bakarsak(xu030 ve xu100 e) ve barın tek kondurum olacağını düşünürsek, yani öyle gelişirse bu muhtemelen bu ana destek dediğim yere olur, yani xu100 ün durduğu yere, xu100 ise bu fark kadar daha aşağı gider, hiyerarşi gereği,

buda en azda %6 ve en çokta %10 a yakın olur,...

yok iğne bar yerine başka şekil düşüş gelişirse herkez uğraşır,..dadından yenmez,...

bana göre muhtemelen aynen sp destekli coinlerde olduğu üzere iğne bar olursa piyasa stoba yüklenmiş olur, mantığı bu,..diğerinde ise herkese fırsat sunmuş olur,..

iğne bar iyidir, sert düşer sert teper,...

bu olasılığa göre eğer bu gerçekleşirse,...yereler muhtemelen xu030 içun 11005.xx-10512.xx arasında olur,..
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesajlar bu topikte 6186, 6188, 6227,
    mesajlar endex topikte 7149 ve.....7266

hafta sonu pazartesi açılışta iğne bar düşüncesiyle verdiğim seviyelere xu030 için artık çok yaklaşıldı,..
    bu seviyelerı ana destek dediğim yer, bkz endeks topik mesaj 7149 ta,...

hafta sonu ana destek te bulunan xu100 ise bu düşüşlerle haliyle bu destekten daha aşağılara doğru süzüldü,

iğne bar olsaydı iyi olurdu hepimiz için istemiştim,..bir çırpıda olur, üstüne üstlük bir de teper, dadından yenmezdi,
    stopların çalışması sonrasında frafikler minörde tradeye çok elverişli olur, herkes para yapardı,..
    ayrıca ağanın canı yanar takkesi düşer, keli görünürdü,..BTC ve Coin ağalarında olduğu üzere, onlarda takkeler düştü HS.

iğne bar yerine ne yapıldı saklanıldı, düşüş düşmeyecekmiş gibi düşülerek tertiplendi,..
    usul usul tercih edildi,..tabi bunda karar merci büyük elin pozisyonelliği, yoksa her zaman her türlü bahane bulunur,
    çıkışada düşüşede,..sonuç değişmez ister öyle ister böyle, destekler tutarlı ise görülür,..

HS olan türbülans, iğne barı BİST için çok kolaylaştırmıştı oyasa, ama büyük elde pozsyonellik önemlidir,
    elindekinin kaçını çürük elmalar devredebilirse, onlar buna bakar,..
    yok tera, yok tere bu sonuç değişmez,..

bu haliyle de HS. verdiğim ana destek seviyelerine sanırım gelecek /değecek,
    sanırım diyorum, sanmazsam üstüme gelen çok olur, kafa dinlemek en güzeli,..
    o yüzden sanıyorum,...

tabiki bu olana kadar açıklamalar ve haber akışları önemli,tabiki sp500 ün üzerindeki baskının devamı önemli,
    tabiki SP500 de blanço dönemi oluşuda önemli ve ana hisselerde pozitiflik önemli, özellikle teknolojide at başı gidenlerde,

tabiki bir yerden sonra bir beklemenin konusu olacak olaylardan,

bizde PPK, SP tarafında ise 29 Ekim FED toplantısı nedir yine önemli olaylardandır,..
    muhtemelen benim verdiğim seviyelerin görülmesi akabinde bu bekleme yapacak işler baskın hale geçer,..
    ümit pompası çalışmaya başlar diye düşünüyorum,..sonrası sonra, önce ümidin oluşması ve
    miadlı olaylara kadar ana destekte bekleme ve düşüşün durağanlaşması,..

garfikte sp500 ü de verdim bu gün, dünde vermiştim,..bundada baskı hali devam ediyor,

bol şans

mesajlar bu topikte 6186, 6188, 6227, 6231, 7012 den devamla
    mesajlar endex topikte 7149 ve.....7266
    Son düzenleme : indregandi; Dün saat: 17:17.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. geçen hafta iğne bar konusunu coinlerde BTC başta olmak üzere analiz etmiştik, itirazlar geldi,..buna rağmen işin sonucunda iğne bar için verdiğim seviyeler görüldü, bkz mesaj 7820 deki açıklmalarım, konunun anlaşılması için,

seviyeleri kırmızı bold la, diğerlerinide siyah bold la alıntılarda çizecem ki unutulmasın,..

elbette bir iğne bar düşüşü ile bu gerçekleşen düşüş arasında aksiyonda fark var, ama sonuç değişmedi, rakam verdiğim ana destek seviyelerine cuma günü çarptık, bu hafta da kalan kısmı (kırmızı ovalin) tamamlanır,..sonrasında duruğanlaşır ve bu dipten bir kaç veya bir çok olmak üzere teperiz,..

muhtemelen artık bu grafiğin verdiğim USD seviyelerinin 2026 ocak ilk haftasına kadar geçileceğini tahmin etmiyorum, bkz bu yöndeki zaman analizlerim,

zaman demişken haftaya agresifliğin son haftası ve 13 haftalık zaman parkuru biter,...

6. şimdi bu ana destek dediğim ve kırmızı ovalle grafik üstünde gösterdiğim destekten sonra aşağıda bir destek daha var, grafik üstünde bunu da gösterecektim ama iş iğne deliğinden iplik geçrimeye döndü ve benim gözlerim eskisi kadar keskin değil,..

iki destek arasındaki fark şu en azından bunu deyip geçelim o konuyu,..
    ana destek dediğim kırmızı ovalle işaretli olanı,.. burada tutunabilirsek ki benim görüşüm budur,..bkz mesaj 7820,..long bu düşüşe rağmen kendisini korur, ppk ve FOMC beklentilerine iyimserliğe atabilir ama buna rağmen USD seviyeleri geçilemez,..

yok bir aşağı daki desteğe süzülürsek u defa long çok zayıflar ve crush rüzgarları esmeye başlar,...bu ana destek dediğim yere bu defa direnç olmaya başlar,..

işte burada sp 500 devreye giriyor, yani sp500 de alınacak aksiyon, büyük eller..malum ki sp 500 analiz etmiş ve bir grafik vermiştim hafta içinde,...
    aşağıda tekrar vereyim,...

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bu aralar sp biraz ömemli hale geldi, içine iki tane rsi koydum, biri hazır olanı biri de benden olsun dedim,...uyumsuzluk var bayağıdır, belki çalışır çalışrsa durum o şekide gelişir,...

rsi de sıkıntı şu,
    short trendde 30 altına düşmeden o short trendin ''crush'' ını yapmıyor,...bu olana kadar bütün kızarmalar birer crush adayı ama,
    30 altı gelmedikçe her defasında kızrmalar boğa trende geri dönüyor,..yukarıdaki uyumsuzlukta bu nedenle, yani shorttaki başarısz hareketler, long trendi devam ettiriyor,..taki günün birinde 50 altında craşacak 30 gelene kadar,..

bu son uyumsuzluklar ta 28 temmuzdan başlayıp gelme,..ama günün birinde patlatır alır altına, belki yarın belki yarından da yakın,..?

mesaj 6626 dan devamla,..

bu iş artık sp meselesi ve ayrıca gold meselesidir,...
    ya sp goldu aşağı alacak ya gold sp yi,...
    ABD de Bidenle başlayıp Trumpla süre giden bu gold meselesi bu iş bitmeden kimseye huzur yok,
    neden böyle çünkü ne kadar bu işten anlamayan adam varsa bunlar ya gold tutarlar ya USD,..
    ve uzunca süredir bu anlamayanlar çok iyi para yaptılar, artık çarpılma sırası bunlara geldi dayandı,
    biz bıktık çarpılmaktan, sırada bunlar var,..pijamalılar,..

anlamayanlar anlayanlara bayağı bir süredir,..annadınız siz onu,..öyle böyle değil,..

ancak sene 2011 i de unutmayalım,..

hatırlayınız her yerde forumlarda ons topikleri vardı,...hepsi anlıyordu ve forumlar çok neşeli idi,

2011 de fena höykürdüler bunlara ve ne topikleri kaldı ne de kendileri,...meydan bu nedenle anlamayanlara kaldı,...yani genel tutuculara,

bunlarında ellerine maşa ver onuda öyle tutarlar hem de senelerce ve bayağdır bu anlamayanların yüzleri gülüyor özellikle bizim Tr de,

USD yi tuttular, aldılar,
    KKM yi tuttular, aldılar,..
    faize geçtiler oraan da aldılar,..
    işte son olarak, GOLD tuttular, şu gelinen seviyeleri düşünürsek buna da aldılar,

anlamamk lazım, sürü olmak en iyisi,..

iş geldi faizlerin düşmesine dayandı, anlayanlar için,...

ya faizler düşecek ya SP, yoksa yok
    Son düzenleme : indregandi; Dün saat: 17:45.

Sayfa 978/982 İlkİlk ... 478878928968976977978979980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •