Sayfa 910/2404 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960101014101910 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

günaydın iyi hafta sonları...

2. Günaydınlarrrrrrrrrrrr mekan

Bu grafik ,sanal alemde ilk defa bizim ekol tarafından paylaşıldı teee kasım 2016 da ...Endeks 73 civarında iken ve o zamanda bir çok usta 58 hatta 30 ları beklerken...

Grafikte eski hareketlere de bakınca ve klasik teknik analiz bilgisine göre İstanbul borsasının daha çok yolunun olduğu aşikar.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Günaydınlarrrrrrrrrrrr mekan

Bu grafik ,sanal alemde ilk defa bizim ekol tarafından paylaşıldı teee kasım 2016 da ...Endeks 73 civarında iken ve o zamanda bir çok usta 58 hatta 30 ları beklerken...

Grafikte eski hareketlere de bakınca ve klasik teknik analiz bilgisine göre İstanbul borsasının daha çok yolunun olduğu aşikar.
    Bu hareketi tesbit ettim ve fakat yararlanabildim mi?Hayır ....neden? Çünkü bilmek başka yapabilmek bambaşka bir hadise.
    Hayat hoş gerisi boş

4. ayva göbeğimi yemişsiniz hayınlar, grafiğinizi ne yapayım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ayva göbeğimi yemişsiniz hayınlar, grafiğinizi ne yapayım.
    Hakkaten ya ..nooldu ona .. en son kuantum dedi kitap tavsiye etti ..gettiii kitap sakıncalıydı ama ..ben uyardım hatta
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu hareketi tesbit ettim ve fakat yararlanabildim mi?Hayır ....neden? Çünkü bilmek başka yapabilmek bambaşka bir hadise.
    Daha önce sigara örneğini vermiştim ...herkes zararlı olduğunu bilir ama bi de üste para verip alınıyor.
    Hayat hoş gerisi boş

7. Bunları devamlı neden paylaşıyorum? Borsa da daha doğrusu hayatta bir plan olmalı ve o plana disiplinli bir şekilde bağlı olmalı ..bunu başarabilen kazanır..tabii bir de şans faktörü de var.

Yıllar önce bir gazetede okumuştum ..İtalyanın en önde gelen 10 iş adamına bir gazeteci başarılarının sırrını soruyor ;kimisi çok çalışmak kimisi vizyon sahibi olmak vs vs anlatıyorlar ama 10 başarılı adamın 10 u da şans faktörünü belirtiyorlar yani bizim :

""ALLAH yürü ya kulum "" dedi ..deyimi.

Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ayva göbeğimi yemişsiniz hayınlar, grafiğinizi ne yapayım.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hakkaten ya ..nooldu ona .. en son kuantum dedi kitap tavsiye etti ..gettiii kitap sakıncalıydı ama ..ben uyardım hatta
    ayvagobeknuri nin en beğendiğim yanı işlemlerini net paylaşması ...

Umarım bir an önce yazmaya başlar.

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 910/2404 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960101014101910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •