BABACAN'da itibar kaybeder.
Söylediklerini,Erdoğan hakkında yalayıp-yuttuktan sonra tekrar aynı safta buluşmaları
omurgasızlığın, kalitesizliğin- diğerleri gibi- dibini sergiler.. AYIP EDER...
Bu İSLAMCILARIN hepsi aynı kumaş, tonları farklı dersen,katılırım..
Ha Davutoğlu,ha Babacan,Erdoğan fark yok.. Hepsi GİTMELİ...
millet buna bakmaz... heleki troller yine ayakta alkışlamak zorunda.
ülke karpuz gibi ikiye ayrılmış.
bu sistemin değişimin sancılarını yaşıyor şuan ülke. el koymalar çökmeler bunların göstergesi.
yoksa 20 senede masak bunlara dokunmamışta 100 milyarca kara paryı tespit edememişte. bugün aaa kara para varmış. mı oldu yani
![]()
Detaylı analize gerek yok
Erdoğan oldukça hicbirsey duzelmez
Babacan hikayesi hafta sonu hatta cuma günüde vardı Özlem gürsesin iddiası hatta Şamil karşı çıkmışdı programında yani dünkü yükselişi buna bağlama bana uzak , olaylara net bakalım yoksa burada sabahtan akşama kadar hikaye yazarız önce şunu kabullenin badem ınsıder sizden önce gelecek her haberi biliyor devamında dün ne yaptılar koç çalışanı üzerinden koç tahtalarına basıldı ne dedik dün vıop tarafı ile alakalı akşam pastada bofa yüklü şort kapatmış spottaki hareket bununla alakalı şort kapatıp yukarı sürdü , ayrıca teknik olarak indikatörler yerlerdeydi bunlar normal , Babacan gelicek herşey düzelecek havasıyla sosyal medya üzerinden şişirme haber ve yorum dolu neymiş ımf ve dünya bankası muslukları açarmışşimdi gitsen para vermeyecekler mi ayrıca Babacanın başarılı olduğu dönemle şuanki dönem aynı değil ozamanları hatırlayın bop başlangıçları, Avrupa ve ABD ile diyalog halleri , dünya ekonomik düzen, jeopolitik düzen vs bir sür hikaye not artırımları ve Kemal dervişten alınan yaralar sarılmış bir ekonomi şimdi öyle değil şartlar daha zor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bu borsa trend başlatamadığı sürece hiç bir önemi yok ınsıder üzerinden yapılan hareketleri dünkü spot pastasına bakın ayrıcalık tanınmış bir makinanın hikayesi var sadece![]()
750 sene hapis istenen adam dışarda diğer sanıklar içerde neymiş Babacan ekonomin başına gelip herşey düzelecekmişzihniyet değişmediği sürece kim gelirse gelsin fark etmez , kimsenin elinde sihirli deynek yok Babacana bile gerek yok , çıkar bütün siyasi olarak içeri alınanları yargıla tutuksuz , davet et bütün muhalefet partilerini yumuşama siyasetine girin, kes yandaşın musluklarını , kamuyu biraz sık , adaleti eşit dağıt ayırmadan , liyakatlı yöneticileri oturt kurumlara bitti.
Para yok para…. Olana da çözülmeye başlandı millet te fıyıyor. Bunlar kaçınca gelirler diye düşünüyorum. Kara para ile çözmeye çalışıldı onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. İzin verilenler harici kafana göre iş yapamazsın bu dünyada. Misal BAE. Petrol geliri sadece yüzde on… gerisi karışık.
Siyaset daima bizim ağzımıza etmiştir şimdi olan da budur ama en kötüsü bunlar çünkü bırakmamak için herşeyi yapabilirler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri