yavaş al be heyvan beeee..
![]()
yavaş al be heyvan beeee..
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Sv37kx37PvQ
pekkoyu kim almıyo bilgisi olan varmı![]()
Buradan 112 mi 116 mı geliyor..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Her zamanki gibi yine endeks mühendisliği kesinlikle trend istemiyorlar kurdukları fon, kurdukları sistemler, alıyorlar içerden haberleri trade et piyasayı başka bir bok yok.Bu yüzden 2 senedir aynı çukurun içinde dönüp duruyor .Şuanda kıvırıp duruyor vıop pastasından dolayı pozisyon kapatmalar var tahtalarda
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ak ve ış spotta satmaya ciddiyse badem bofası karşı ayağı dansözlüğe başlar![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
4200 altında saatlikler başlamadan 2 li tepe henüz olmadı..
sindoma,
aşağıda yer var ama, yukarıda stoplar üstüne henüz gidemediler, çukurda kaldılar, bu özellikle coinlerde çok belirgin,...her iki yönde stop patlatmadan bunlar para kazanamıyorlar,...
yukarıda stoplar BTC için 117500 civarında denge yerinden başlıyor,...BTC nin son iğne barını yakın zamnda doldurması bir avantaj, aynı iğne bara tekrar inerse extrem de alımla karşılaşır,..para kaybeder,...burada tek handikap SP davranışları,...
benim tahminim bu saatte bunu yapmadan buralardan yukarıya dönecek ve 117500 te stoplarına gidecek böyle düşünüyorum,
muhtemelen bizim piysada extrem de süpriz haberi yoksa buna uyum sağlar diye düşünüyorum,...
ben biraz yedek ve savunmalar bırakarak coin tarafında longladım, coin spottada mallandım,..spota ellemem daha, ama kaldıraçlı tarafı olumsuza karşı savunurum, yeterince gücüm var,..
bu nedenle stopsuz alıma geçtim bakalım,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri