Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 618/618 İlkİlk ... 118518568608616617618
Arama sonucu : 4942 madde; 4,937 - 4,942 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Oluyor böyle şeyler. Ben yatırımcıyım, oyuncu değilim. Fiyat 70 liranın üstündeyken bağbozumu başlıyor demiştim. Satnaya çok erkenden 67 liralardan başladım. Şirketten gelen hiçbir haber yokkrn spekülatörün davranışlatından huykanmıştım. Daha önce yazdığım gibi bu piyasa spekülatörsüz olmsz ama spekülatör de bazılarının canını yakar. Bundan sonra ne yaparım?? Hiçbir şey. Başladığı yere geri dönerse borsanın geneline bakar, ona göre karar veririm!
    80 TL azar azar sonra arttırarak 52TL olmak üzere paçal almaya başlarım.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
    Atlas yatırım fonunun elinde 18 milyon lot ilaç var.

Şirket güçlü ve gelecek barındırıyor..

Alıma devam edeceklerdir.Ben öyle tahmin ediyorum.

23 ve 24 ekimde yön belli olur.

Elinde altın bulunduran balinalar altından çıkıp borsaya girerler,çünkü borsa ucuz kaldı.

Paranın yönünü takip edeceğim..
    Atlas portföy fon üzerinden yapacağını yapmış. Fona yüksek getiri için atlayan yatırımcılara geçmiş olsun. Artık sosyal medyadan hisse pazarlamaya gerek kalmadı. Fön üzerinden yatırımcı avlanıyor. Ülkede bitmeyen tek şey sahtekarlığın çeşidi.

3.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Atlas portföy fon üzerinden yapacağını yapmış. Fona yüksek getiri için atlayan yatırımcılara geçmiş olsun. Artık sosyal medyadan hisse pazarlamaya gerek kalmadı. Fön üzerinden yatırımcı avlanıyor. Ülkede bitmeyen tek şey sahtekarlığın çeşidi.
    Gerçekten her türlü usulsüzlük yanısıra bunları görmeyip ben yaptım oldu kafasıyla verilen cezalar var. Güvensizlik had safhada. Hisse yarın muhtemelen mevcut defter değeri veya altında işlrm görecek. Defter değeri fiyattan taban olması beklenmez. Yarın küsenlerin malını alabilirler. Ben kesinlikle defter değerindryken alım yapmam. Çok kötü bir operssyon oldu ve yatıtımcılar uzun süre bu hisseye bakmazlar. Satış da yapmayabilirim çünkü şirkette değişen bir şey olmadı..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4. Dün beklemediğim bir hareket oldu ve hisseye güven tazelendi. Normalde kalabalıklaşma olan yerden kaçarım fakat bu defa sakince izleyeceğim. Hisse fiyatındaki oynaklıklar azalırsa uzun vade için daha iyi bir ışık görürüm. Hisse fiyatı yükseldi diye yükseklik korkusuna kapılmam. Hissede aşırı hareketler olursa iki yönde de karşılık veririm. Kısacası arkaya yaslanma dönemi...

5. Eczyt/ecilc paritesindeki anormallik yıllar sonra dengelendi ve parite bu iki şirketin özsermayelerinee göre olması gereken yere geldi. Bugün itibarıyla 2,85:civarı olan parite eczyt daki spekülatör marifetiyle nşr ara 7 seviyelerinin üstüne gitmişti. Belki yatırımın spekülatörü ilacın spekülatöründen farklıdır ve ilki ikincisine inanmıyordur!

6. Eczacıbaşı'ndan Çifte Gayrimenkul Hamlesi: GYO Unvanı Değil, Gerçek
    Alper Tunga Akkuş 22.10.2025 20:16

Borsa İstanbul'un köklü şirketlerinden Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. (ECILC), gayrimenkul tarafında dikkat çeken iki büyük projeye imza attı. Şirket, İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Ayazağa Cendere Vadisi'ndeki 75 bin metrekarelik arsasında Artaş İnşaat ile arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.
    Proje kapsamında konut, ofis, ticari alan ve sosyal yaşam donatılarını içeren yaklaşık 350 bin metrekarelik karma bir yaşam kompleksi planlanıyor. Hasılat paylaşımı oranı %47 Eczacıbaşı, %53 Artaş İnşaat olarak belirlendi. Toplam proje gelirinin 20 milyar TL seviyesine ulaşması beklenirken, bunun yaklaşık 9 milyar TL'sinin ECILC'ye ait olacağı öngörülüyor.

Cendere Vadisi hattı, son yıllarda Vadi İstanbul, Skyland ve Türk Telekom Arena gibi projelerle İstanbul'un yeni finans ve yaşam merkezi haline geldi. Eczacıbaşı'nın bu bölgede geliştirdiği proje, grubun gayrimenkul tarafındaki stratejik dönüşümünün de sembolü niteliğinde.
    KARTAL'DA 157 BİN METREKARELİK YENİ PROJE
    Eczacıbaşı, Avrupa Yakası'ndaki bu projeye ek olarak İstanbul Kartal'da 157.383 metrekare büyüklüğünde yeni bir arazi geliştirme anlaşmasına da imza attı. Hasılat paylaşımı modeliyle iki etapta planlanan proje kapsamında; ilk faz 42.319 m², ikinci faz 115.063 m² büyüklüğünde olacak. Hasılat oranı %40 Eczacıbaşı, %60 yüklenici firma olarak belirlendi.
    Kartal projesi, sanayi dönüşümü ve sahil hattına yakınlığıyla yüksek potansiyel taşıyor. Bu anlaşmayla birlikte Eczacıbaşı, İstanbul'un iki yakasında da gayrimenkul geliştiren büyük ölçekli bir oyuncu haline geldi.
    GYO UNVANI DEĞİL, GERÇEK DEĞER ÖNEMLİ
    Borsa İstanbul'da faaliyet gösteren çok sayıda Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bulunmasına rağmen, her GYO yüksek ölçekli ve sürdürülebilir yatırım kapasitesine sahip değil. Birçok şirketin portföyü sınırlı ve gelir çeşitliliği düşük seviyede kalıyor.
    Eczacıbaşı (ECILC) ise GYO lisansına sahip olmamasına rağmen, gayrimenkul geliştirme ve değer yaratma açısından birçok GYO'nun önüne geçmiş durumda. Bu yaklaşım, şirketin uzun vadeli varlık yönetimi stratejisiyle doğrudan örtüşüyor. Analistlere göre Eczacıbaşı, bu hamlelerle yalnızca sanayi kimliğiyle değil, gayrimenkul yatırımlarıyla da güçlü bir değer üreticisi konumuna yerleşiyor.
    GİZLİ GYO ETKİSİ
    Finansal analistler, Eczacıbaşı'nın bu projeleriyle birlikte gizli GYO etkisi yaratabileceğine dikkat çekiyor. Şirketin net aktif değerinin (NAD) bu yatırımlar tamamlandığında önemli oranda artması bekleniyor. Cendere Vadisi ve Kartal'daki projeler, ECILC'nin uzun vadede gayrimenkul gelirleriyle sanayi gelirlerini dengeleyen bir yapıya dönüşmesinin habercisi olarak değerlendiriliyor.
    Eczacıbaşı (ECILC), gayrimenkul geliştirme alanında yalnızca proje değil, vizyon da ortaya koyuyor. Cendere Vadisi ve Kartal'daki yatırımlar, şirketin bilançosunu güçlendirecek yeni bir dönem başlatıyor.
    Piyasada GYO unvanını taşıyan birçok küçük ölçekli şirket varken, Eczacıbaşı GYO'suz GYO modeliyle sektörün yeni referans noktası haline geliyor.

Sayfa 618/618 İlkİlk ... 118518568608616617618

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •