Sessizlik.. ytd
Sessizlik.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Standart 3 kişiyiz. Ziyaretçiler dahil.
nazlican, Bedirhan ve Hanifi. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yoksa biz bu lağım faresi ne kalsak portfoyde yaprak sarma olmuştuk. Ha para kazandırmıyor değil kazandiriyor kazandırmasına da. İstenilen performans kısmına geçemedik bir türlü. Ytd
Seni gidi lağım faresi seniytd
Her zaman faiz kararı geldiğinde ne oluyor hatırlarsak? O an ortamı pis koku kaplıyor, biriliri zıplıyor birileri hopluyor.
Bir voalite birşeyler birşeyler oluyor.
Sonra yine hangisi ne olacaksa o taraftan devam ediyor normallesip.
Aslında baktığımızda bugün 500 baz puan inse bile faizler çok yüksek kalacak. Ytd
Altınını satan hisse almaya başlar ama bunu alırlar mı bilemiyorum, malum mimli ve fişli bir tahtacımız var.
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri