Artan

176,00 10 17:31
134,20 10 17:30
99,00 10 17:30
16.477,50 10 17:30
100,20 9.99 17:30
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:31
513,50 -9.67 17:31
57,05 -6.48 17:31
32,94 -5.51 17:31
20,78 -5.37 17:31
Azalan Hisseler

İşlem

24.292.158.972,70 17:31
23.450.861.157,50 17:31
18.461.684.016,37 17:31
14.389.169.922,42 17:31
14.084.373.693,60 17:31
Tüm Hisseler
Sayfa 23/24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon
Arama sonucu : 186 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by Apprentice Yazıyı Oku
    Emmi hoş geldin. Günlük hikayeleri boş ver. Sen bize ANLATACAKTIN. Anlatmaya devam etmeni bekliyoruz. Bu arada zirve Aralık demiştin, sat kaç yazmıştın aynı noktada mısın ? Onu da yazarsan makbule geçer tabi.
    lem olumm....YAKALANDIM....kafami kiyak yapip....heeee dedirtiler....bi seri konferans veriyorum.....

YORULMA VE PARA AKISLARINDA KISILMA UZERINE....

adamla YALE den....harvard dan mezun....cin gibiler....teori o bicim emme....

bilmiyorlar.....

neyi....KOL BUKMEYI....kitaplara yazilmasi ahlaksiz olan herseyi....ben bunlari anlatinca....gozleri yuvalarindan firliyor....

Bi odev verdim....BUYUK PARA....KENDISINDEN 10 KAT KUCUK 5 KUCUK PARAYI....BORSADA....HANGI MANUPULASYONLARLA YUTAR....

yani.....

anliyacagin....BUYUK ADAMSIN....desinler diye....kendimi harciyorum....ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

cumartesi gunu....SON KONUSMAM VAR....ardindan parti var....kurtulacagim....donup size 3-3-3 u anlatacagim....

sizde....KUZU....bu alemde tektir diyesiniz diye....yuce rebbim oyle bir EGO ile yaratmis ki beni...DIZGINLIYEMIYORUM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. bi tanesin büyük dadaş...Birde altın ile ilgili rapor vs sözün yok ise yada sözleşmen detaylı bir rapor yaparsan bizi mutlu edersin

Alıntı Originally Posted by Hsynkzmz Yazıyı Oku
    bi tanesin büyük dadaş...Birde altın ile ilgili rapor vs sözün yok ise yada sözleşmen detaylı bir rapor yaparsan bizi mutlu edersin
    size oyle....bilgi dolu oldugunuz ucun....beni takdir ediyorsunuz....

bilgisizler ise....ne dedigimi anlamadiklari ucun.....saldiriyorlar....

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    Ben de bottayım.
    ha ha ha....ARALIK ta su donacak secbul.....

6. emmi devam dimi

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    emmi devam dimi
    devam tabii....haziranda 9000 endekste mala bindik....uc ay gecti....11 600 e geldik....ekim de....DUZELTIYOR....2500 PUVAN YUKSELECEGIZ....ekle 10 200 e....ne eder...12 700 eder....mal alirken....demistim ki....onumuzde iki yol var....ya....HEDEF FEYZA....ya....ayu rallisi....ayu rallisi....kotusu bu....bu olursa tavani 12 600 filan demistim....yani 3 dolar endeks....

ARALIK AYI ONEMLI.....

geopolitikte.....tayyip bey....bi numoro cekecek....o numoro....tutarsa....HEDEF FEYZA diyip satmiyacagim/.....degilse....SATACAGIM TUNCER....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    aslinda.....

EN ONEMLI ICDINAMIK BUYDU....BORSADA PARASINI YIKAYANLAR....SATTI GITTILER....

giderkende....bizi....anamizdan dogdugumuza pisman ettiler....buyuk bir cikisti bu....

SATMADIM....satmam....herbteyim.
    BUNDAN COK KORKUYORDUM....satarlarsa ne olur diye....

sattilar....10 200 de.....satislari bitti....mal...ehil ellerde artik.

tuncerim....

HEDEF FEYZA-1 TOPIGIMDE....de....bu tur dalgalanmalar oldu....ortaklarim satmiyorum diye bana cok sitem ettiler....

ve fekaat....

paralari 50 kat 100 kat cikinca.....SASIRDILAR....

DASHAKLARIMI YALADILAR....

BU ISLER....BILGI ISTER....DERIN BILGI....BORSADA KIMIN NEREYE NE KADAR GOMDUGUNU....KIMIN NEREDEN NE ZAMAN VE VE KAC KAT KARDA CIKACAGINI BILMEK GEREKIR....

tum bunlar ucunde....DASHAKLARININ 2 KG CEKMESI ICIPEDER....benim dashaklar 2 kg dir...misal BABO da bu 200 gramdir.

guneysu da eskiden dashak vardi....eyiydi....simdi yok....20 gram filan....uc kez ameliyet ettirdim....zenci dashagi takltirdim....emme nafile.....ise yaramadilar.

Sayfa 23/24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •