AEFES (bu başlık) 560. sayfa 2 şubat 2023 hisse 4 küsür tl lerde mayıs 2024 1 sene 3 ay sonra topic sadece 10 sayfa gidebilmiş ve hisse DİKKAT EDİN 22 24 tl de. Yazan çizen yok.
Birden bire bir ekip beliriyor. Günde 2-3 sayfa makineli gibi yorumlar. Şöyle ucuz böyle ucuz kendimi alkole verdim daha da gider mi gider giderrr enflasyon düşsün o zaman görün siz bunu beylerrrrr huaa haaa ooowww..Hisse hızlıca 300 e hüpletiliyor. SONRA. Sonrası malum. O ekibi araki bulasın..
BACON arkadaşımıza kızmayın o yüzden. Aynısı zamanında tuprs da oldu ismen de oldu eregl de oldu hatta froto da oldu hekts sasa. say sayabilirsen. Efendim şans işte tesadüf zararda gariban KY ler bunlar biraz saf ve iyimser bir açıklama oluyor ne yazıkki.

Alıntı yaparak yanıtla



Yer İmleri