Hisse.net'in 17 yıllık üyesiyim.
5-6 yıl öncesine kadar aldığım sattığım bütün hisseleri bu forumdan takip ederdim. Yeni, gelecek vaat eden hisseleri bu sayfalarda yakalardım. Sağolsun çok ekmeğini yedim.
Ancak son 5-6 yıl içinde bir takım başlık ağaları peydah oldu. Siyasi görüşlerini ya da yatırım anlayışlarını beğenmedikleri üyeleri küfür ve hakaretler ile bezdirdiler. Bu süreçte hesap kitap bilen, analiz yapan bir çok arkadaş siteyi terketti ve hisse başlıkları çöle döndü. Hala bir çok hisse başlığı bu durumda.
Ancak son aefes başlığı eski günleri hatırlatan bir havaya büründü. Bilanço analizi yapılıyor, ülke ve dünya ölçeğindeki risklerin hisseye etkisi konusunda fikirler paylaşılıyor. Yani 50 başlık bu burası kadar verimli olsa hissenet'in eski altın günlerine dönüşünü kutlayabilirz.
Tınaz kardeşimizi de iyi bilrim, sağduyulu bir yatırımcı ve paylaşmayı seven bir arkadaşımız, katkılarından dolayı kendisine teşekkür borçluyuz. Bu vesile ile katkıda bulunan arkadaşlara tek tek teşekkürlerimi iletiyorum. Sağoun, varolun..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri