Hisse.net'in 17 yýllýk üyesiyim.
5-6 yýl öncesine kadar aldýðým sattýðým bütün hisseleri bu forumdan takip ederdim. Yeni, gelecek vaat eden hisseleri bu sayfalarda yakalardým. Saðolsun çok ekmeðini yedim.
Ancak son 5-6 yýl içinde bir takým baþlýk aðalarý peydah oldu. Siyasi görüþlerini ya da yatýrým anlayýþlarýný beðenmedikleri üyeleri küfür ve hakaretler ile bezdirdiler. Bu süreçte hesap kitap bilen, analiz yapan bir çok arkadaþ siteyi terketti ve hisse baþlýklarý çöle döndü. Hala bir çok hisse baþlýðý bu durumda.
Ancak son aefes baþlýðý eski günleri hatýrlatan bir havaya büründü. Bilanço analizi yapýlýyor, ülke ve dünya ölçeðindeki risklerin hisseye etkisi konusunda fikirler paylaþýlýyor. Yani 50 baþlýk bu burasý kadar verimli olsa hissenet'in eski altýn günlerine dönüþünü kutlayabilirz.
Týnaz kardeþimizi de iyi bilrim, saðduyulu bir yatýrýmcý ve paylaþmayý seven bir arkadaþýmýz, katkýlarýndan dolayý kendisine teþekkür borçluyuz. Bu vesile ile katkýda bulunan arkadaþlara tek tek teþekkürlerimi iletiyorum. Saðoun, varolun..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri