önce şu iki noktaya şerh düşeyim... bu ikisi imkansız şeyler
PKK düşüncesi ile DEVLET ortak noktada buluşamaz.
en büyük argümanları EŞİT YURTTAŞLIK... bugüne kadar bir kürt ile türk'ün bu devlette gram farkı oldu mu ? OLMADI
ama pkk EŞİT YURTTAŞLIK sözü ile perdeleyerek, arka planda şunu istiyor.
Anayasa'da KÜRT kelimesi geçsin. hatta devletin ismi bile değiştirilsin...
anayasa'da yazan ''temel unsur TÜRK'' lafzını istemiyorlar... hadi Türkiye Cumhuriyeti ismini kabul ettiler diyelim
Anayasa'nın içinde misal ''... devleti Türk ve Kürt'lerin yaşadığı devlettir '' gibi... KÜRT ismini yazdırmak istiyorlar biryerlere
yoksa, şuan eşit haklara sahip olduklarını zaten kendileride biliyorlar....
ama ne kopartırsak kardır şiarı ile birşeyler koparmaya çalışıyorlar
onların bu istekleri KABUL EDİLEMEZ
o yüzden PKK düşüncesi ile devlet ortak noktada buluşamaz.
2.. RUSYA meselesi
söylediğinzi zamanlarda, Osmanlı dünyanın yarısını fethetmiş ve elinde tutmaya çalışıyordu... gücü azaldıkça da eski yerlerini kaybetmemek adına, geri çekilmek yerine savaşıp kaybediyordu. erkekliğe bok sürdürmeme adına
ama SEVR'den sonra biz yaşayacak vatanı kurtarma durumunda kaldık.. Atamız sayesinde bize yetecek kadarını kurtardık
ve 100 senedir hep barış politikası izledik
savaştan azami olarak kaçınmaya, hep barış ile çözmeye çalıştık ve bunda başarılı olduk.
PKK 50 sene suriye, ırak, iran da kamplarda yetiştirildi
daha GÜÇLÜ BİR DEVLET olsaydık, bunlar savaş sebebiydi.
savaştık mı hiçbiri ile ? HAYIR
BARIŞ bu kadar içimize işlemişken ve Rusya'nın askeri gücünü bilirken...
kimse bizi RUSYA ile savaşa itikleyemez
3. RUSYA'ya karşı Türkiye'yi bilemeye çalışan amiriki, Suriye'de YPG ORDUSU'nu kurmaz, desteklemez.
hem bizim karşımıza yeniden bir TERÖR ÖRGÜTÜ bela et.. hem ''Türkler Amerika'yı dost bilsin '' deye bekle
bu olmaz
şuan bir referandum yapılsın... ''abd'mi dost rusya'mı ? veya abd ile mi ortak olalım rusya ile mi ? '' deye sorulsun
%99 rusya çıkar
bu millet PKK'YI besleyenin karşımıza salanın amerika olduğunu bilmiyor mu ? hepimiz biliyoruz
bu durumda bu millet amerika'nın gazı ile Rusya'nın karşına savaşa durmaz...
Son düzenleme : çıtak; Dün saat: 22:24.
bak kendin diyorsun...
biz kendimiz şahlanmıyoruz...
birileri şahlandırıyor
yani işin içine yabancı sermaye girecek
ben bunun üzerinde secde eeet... mem
https://www.youtube.com/watch?v=iR_8AIftSKU
arz iderim![]()
Her ne kadar görüşlerine katılmasam da...
Hamaset Dili ve Edebiyatı konusunda başarılarını takdirle izliyorum.
Ki... Tenasül organını kaldırıp, ahaliye yürüyen siyaset ve borsa "hüstadlarının" uzmanlık alanıdır genelde.
Öte yandan da Altın konusunda çığır açan görüşünle de hayretlere gark oldum.
İnsanların sosyal hayata geçtiği zamandan beri Altın'ın metal olduğunun farkında değildik.
Hatta periyodik cetvelde "tahta" elementleri arasında geçiyordu bunca zaman...
Metal miymiş o? Vay anasını...
Senin sahip olduğun bu bilgiye, insanlık sahip olmadığından yükseldi demek 4.3xx dolarlara onsu.
Şimdi senin bu buluşun duyulursa çöp olur elbet. Böyle dahiyane bir buluşa karşı çıkmak kimin haddine?
Ek olarak da:
"Aklını fahişe yapmak" ne demekse artık... Ruhu fahişe olmaktan evladır zannımca.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
AHIT SANDIGI....
NEDIR BU....bunu bilmiyorsan....isin zor citak....
AHIT SANDIGI....
bu sandikta....yuce allahin israelogullari ile yaptigi anlasma var....
bu anlasmada....israelogullari dunyayi nasil yonetecek....allah onlara bu konuda nasil yardim edecek....
detaylari ile var.
BU SANDIK....
israelogullari misirdan cikip sina colune yerlesiyor....orada....ALTINDAN BIR BOGA YAPIP ONA TAPMAYA BASLIYORLAR....
ALTINDAN.....bu onemli....
ic savas cikiyor....MUSA ya sadiklar....altin bogaya tapanlari komple olduruyor....
ve....
yuce rebbim....
ahit sandigini indiriyor....musa ve kardesi harun....bu sandigi koruyor....gunumuze geliyor.
unutma....
bu sandiga dokunan olur....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu konularda Kur'an'da ne yazarsa onu doğru bilirim.
bununla ilgili birşey yazıyormu bilmiyorum...(anımsıyorum ama çok az, tekrar okumam lazım ) kim kimi öldürdü
Musa ve Harun'u Kur-an'dan biliyorum
çok büyük bir çelişki var
eğer Allah ile Musa arasındaki (bahsettiğiniz ) ahit, bozulmamış olarak günümüze gelecektiyse;
Allah Hristiyanlığı ve İslamiyet'i indirmezdi...
''en son doğru, musa'ya söylediklerimdir... o dinde kalın, o ahittekileri uygulayın '' derdi.
SEBATAY SEVI ve donmeler....
izmirli....
mesihim diyor....
AHIT SANDIGI bende deyince....milyonlarca yahudi....osmanlida ve avrupada....buna inaniyor...ve akin akin izmire geliyorlar....
cunki....
allah....sandigi kendisi....ve sectigi mesihle birlikte tasir....
musluman oluyor....
ve fekaat.....inananlar....allah hedefe ulasmasi ucun boyle yaptirdi....deyip inanmaya ve takibe devam ediyorlar...
1600 lerde izmirde yasiyan bu adam.....o yillarda....ZIONIZMIN TEMELLERINI ATIYOR....BIR KING KENDISI BU ISRAEL.....VE 25 KENDINE BAGLI KINGLER ATIYOR....DUNYAYI BIRLIKTE YONETECEKLERINI.....AHIT SANDIGINDAKI SIRLARLA YONETECEKLERINI SOYLUYOR....artik ibadet etmeniz gerekmez....hepsini kaldirdim....HUKMETMEYE GELDIK...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ISMET INONU VE SULEYMAN DEMIREL....
demirel basbakan oluyor....39 yasinda....inonuden hem korkuyor hemde saygi duyuyor...GARP CEPHESI KOMUTANI....BUYUK TURK.
bigun mecliste karsilasiyorlar....
inonu demirele.....mecliste kac merdiven var suleyman diye soruyor....
demirel.....bilmiyorum pasam diyor....
bir daha rastlastiklarinda....
demirel inonuye....220 basamak var pasam....
inonu.... kime saydirdin suleyman diyor...
demirel diyor ki....bizzat ben saydim pasam....
INONU ilk dersini veriyor....
bak suleyman....bende bilmiyordum mecliste kac basamak oldugunu....LIDER ODUR KI....Basamaklari baskasina saydirir....not al der..
onemli not....bu yazilarimla basamak saydirdigimi gozardi etmeyin....
Yer İmleri