Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 699/700 İlkİlk ... 199599649689697698699700 SonSon
Arama sonucu : 5596 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Putin denen haysiyetsiz kendi adamını CEO yapmış, hadi hayırlısı...Bu çocuk eskiden de yöneticilik yapmış ancak bu sefer cebri şirketin başına geçti...

Muhtemelen olağanüstü genel kurulu da bunun için topluyorlar, meşrulaştırmak için, bir çeşit yönetimi ibra gibi...Aynı düzen devam edecek gibi duruyor ama dur bakalım...

Bu belirsizliğin devam edeceğini hissedersem kapatırım pozisyonu...Tam da çetenin arayıp ta bulamadığı bir süreç olacak nitekim...Şirket Rusyasız da harika ancak bunu fiyatlattırmaz bunlar...
    Batılılar Rusya'nın 300 milyar dolar uluslararası rezervlerine el koyarlarken haysiyetsiz değiller de Rusya buna cevap verince haysiyetsiz oluyorlar. Bakış açınız çok kısıtlı, olayın bütününü göremiyorsunuz.

Önceki sayfalarda bir ekşi sözlük entrisi paylaştım. Orada anlatııyor, Rusya batılıların kendi rezervlerini gaspına karşı cevap olarak batılı şirketlerin varlık çıkarmasına izin vermiyor. Bizim yarım akıllı aefes yöneticileri batılı şirketin varlıklarını Rusya'dan çıkarmasına alet olacak girişimlerde bulununca Rusya da dur diyor, olay bu kadar açık ve berrak.

Ne demişler "yiğidi öldür ama hakkını yeme.." Ruslar çok da haksız değiller. Dua edelim de Türkiye-Rusya ilişkileri bozulmasın. Bu ihtimal dışında aefes'in Rusya yatırımlarında kalıcı bir sıkıntı olmaz. Bize düşen dua etmek ve sabretmek..
    Son düzenleme : ekfuture; Dün saat: 13:37.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. Gayet tabiki şimdi burada tarih dersi anlatacak değiliz...Ukrayna savaşının başlangıç noktası Kırım'ın haksız ve hukuksuz bir şekilde işgal ve ilhakı idi hatırtlatırım...Ki, Türkiye en başından bugüne kadar bu durumu asla kabul etmedi...Yaptırımlar da böyle başladı zaten...Gidip gelip AEFES yönetimini klavye başından eleştirmek ancak ekşi yazarlarının kapasitesini gösterir...

Bide gelmiş referans vermiş...La havle !
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Kasımpaşa Spor Kulübü için kayyum atandı mı?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4. Maksadı üzüm yemek değil bağcı dövmek olanları gördüğümüz başlık.

Rusya-Ukrayna savaşının nasıl başladığı, kimin sorumlu olduğu konusu bu başlığın meselesi değil. Hisse.net'te bunların konuşulduğu başlıklar var, gider orada yazarsınız, burayı siyaset arenasına çevirmezsiniz.

Benim yazdığım mesajda kayyum atanmasının nedeni belirtiliyor, buna bir şey diyememişsiniz ve orta sahada top çevirmeye başlamışsınız.

Aefes yöneticilerinin bir avukata ihtiyacı olacaksa o da siz olmazsınız. Grubu yakından tanıyorum, Tuncay Bey'le aynı masada oturmuşluğumuz var, defalarca. Bağlı yöneticilerin ona böyle bir hatalı bir işi nasıl pazarladıklarına anlam veremiyorum. O da yaşlandı nihayetinde, eski hali olsaydı böyle bir hataya izin vermezdi.

Son sözüm şu olacak, kayyum işinin tatlıya bağlanacağına inanan, başlık altında ağlayıp sızlamaz, ona buna küfretmez. Sabırla bekler, düşüşleri fırsat bilir, biriktirmeye devam eder. Ben öyle yapıyorum. Aefes'e de portföyümde yüksek bir oranda yer veriyorum. Nihayetinde endeks enflasyonn gerisinde kalsa bie aefes benim portföyümü kurtaracaktır. Gerisi beni ilgilendirmiyor.

En kötüsü kayyum işi daha kötüye gitse bile aefes'i topladığım fiyatlarda bu gelişme fiyata yedirilmiş olduğundan bir zararım da olmayacak. Geçen sene benzer bir hesapla ekgyo'ya yüklenmiştim, semeresini de almıştım. Borsa yatırımcılığı budur zaten, sürüyle hareket etmek değil, değere yatırım yapmak ve sabırla beklemektir.
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Son sözüm şu olacak, kayyum işinin tatlıya bağlanacağına inanan, başlık altında ağlayıp sızlamaz, ona buna küfretmez. Sabırla bekler, düşüşleri fırsat bilir, biriktirmeye devam eder. Ben öyle yapıyorum. Aefes'e de portföyümde yüksek bir oranda yer veriyorum. Nihayetinde endeks enflasyonn gerisinde kalsa bile aefes benim portföyümü kurtaracaktır. Gerisi beni ilgilendirmiyor.
    Teşekkürler.

Bence en sağlıklı düşünce bu.

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Batılılar Rusya'nın 300 milyar dolar uluslararası rezervlerine el koyarlarken haysiyetsiz değiller de Rusya buna cevap verince haysiyetsiz oluyorlar. Bakış açınız çok kısıtlı, olayın bütününü göremiyorsunuz.

Önceki sayfalarda bir ekşi sözlük entrisi paylaştım. Orada anlatııyor, Rusya batılıların kendi rezervlerini gaspına karşı cevap olarak batılı şirketlerin varlık çıkarmasına izin vermiyor. Bizim yarım akıllı aefes yöneticileri batılı şirketin varlıklarını Rusya'dan çıkarmasına alet olacak girişimlerde bulununca Rusya da dur diyor, olay bu kadar açık ve berrak.

Ne demişler "yiğidi öldür ama hakkını yeme.." Ruslar çok da haksız değiller. Dua edelim de Türkiye-Rusya ilişkileri bozulmasın. Bu ihtimal dışında aefes'in Rusya yatırımlarında kalıcı bir sıkıntı olmaz. Bize düşen dua etmek ve sabretmek..
    Türkiye-Rusya ilişkileri çokdan bozuldu bile. Dua ile falan da hisse yatırımı olmaz. Otobüs terminalinde uçak için dua ederek bir yere varamazsınız. Bu yorumum AEFES için değildir. Genel YATIRIM konsepti olarak değerlendirin. AEFES ucuz mudur? EVET. Ne olur ne zaman olur kaça çıkar orasını bilmiyorum ama.
    Geri kalan rusya konusundaki düşüncelerinize katılıyorum.

7. Aynı masada yemek yiyor, ekşiden yazı getiriyor bak böyle olmuş diye...

Hadi işine, sana ayıracak vaktim yok...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Aynı masada yemek yiyor, ekşiden yazı getiriyor bak böyle olmuş diye...

Hadi işine, sana ayıracak vaktim yok...

Bu üslubu başlığın değerli müdavimlerinin takdirine havale ediyorum, seviyene inmeyeceğim.
    Winter is coming...

Sayfa 699/700 İlkİlk ... 199599649689697698699700 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •