Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
Hukuk da esas davaya konu olan şey delildir. yüzde 450 gitti diye hopppppppp manipülasyon yapıyorsun sen DİYEMEZSİN. Adam da derki serbest piyasa bu. Hem SEC hemde SPK yakaladığı usulsüzlükler üzerinden manipülasyon yapanları yakaladıkları anda ceza verir. Olması gereken de budur zaten. Yoksa yüzde 450. Bende diyorum dün sattığım hisse ertesi gün bir günde yüzde 5 de nasıl çıktı uaaaaaaaa manipülasyon var. Yada 3 günde yüzde 20 neden yaptı. Bir haber de yok. hadi ona da ceza verin. Adam çıkar BEN ALDIM ÇIKTI SANA NE BİRADER der basar geçer.

Bunun bir sonu yok. Ammmaaaaaaaaaaaa TH diyor ki yakaladıklarında analarını belliyorlar hem parasal hem de iş hayatı olarak bizde ise hiç bişi olmamış gibi sırtını sıvazlıyorlar.

Bilmem anlatabildim mi.
Ben de diyorum ki SEC de bir günde % 450 giden şeyin serbest piyasa olmadığını ebesinin şeyi gibi biliyor. İstese ve dilese her gün onlarca şirkette oluşan bu hareketleri yapanlara basar cezayı hayatlarını bitirir. Ama SEC'in kaç tane bu tip hareketi inceleyip senin dediğin şekliyle ceza verdiğine şahit oldun? Hergün onlarca şirket diyorum bak, arada bir filan değil.