Hükümetin bakanları, peşi peşine "fon yatırımcısını ahlaksız bir şekilde zarara uğratan fonlar ile ilgili" açıklamalarda bulunuyorlar...Bu niyetlerinde samimiyseler buradaki çetenin işi zor...Hadi bakalım, izlemedeyiz...
Hükümetin bakanları, peşi peşine "fon yatırımcısını ahlaksız bir şekilde zarara uğratan fonlar ile ilgili" açıklamalarda bulunuyorlar...Bu niyetlerinde samimiyseler buradaki çetenin işi zor...Hadi bakalım, izlemedeyiz...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Rusya genel kurulu dündü, şu ana kadar bir açıklama da yok diye biliyorum. Belki açıklama yapmayacaklar bile. Zaten önemli bir konu olsaydı nasıl olsa BY'lar haber alıp ona göre hareket ederdi diye düşünüyorum. Tabii düşürmek veya çıkarmak için herhangi alakasız bir haberi de bahane olarak kullanabilirler. Bu da olası, hisseye özel değil borsada hep yapıyorlar bunu. Ben açıkçası çok kısa vadede ciddi bir yükseliş beklemiyorum hisseden. Bu iş biraz daha zaman alır diye düşünüyorum. Yatayda orta vade gider diye tahmin ediyorum. Bu arada da toplamayı planlıyorum. Olur da bir ralli yaşanırsa ona da sevinirim tabiiTamamen kişisel tahminlerim bunlar. Teknik/temel/haber bir iddiam yok. YTD
https://x.com/Cy_bist/status/1986357...NYw3MtiuQ&s=19
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hissede kapanış çok güzel noktada oldu , 14,80 üstü her türlü gideri var.
Bilançoda distile alkol satışları ile ilgili bir detay göremedim...Bira pazarı net bir şekilde daralmış, millette alacak para yok ancak diğer taraf buna bakmaz parası olan alıyor zaten ve geride de yazmıştım, son 5 yılda TR pazarı bu alanda müthiş bir ilerleme içerisinde...Buna rağmen agresif bir pozisyon alınmamış sanki...Gayet ilginç...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Dün bir ara 15,05’e vurdurdular.
Bugün mantara bağladı.
14,32 an itibari ile.
Yer İmleri