Etkili Haber
@etkiIihaberr
·
3s
Evinde 26 kg altın bulunan DHMİ bürokratı Mehmet Cemil Acar'ın malvarlığı ortaya çıktı:
Sultanbeyli'de 1 daire
Yenimahalle'de 1 dükkan
Mersin Mezitli'de 2 daire
Çankaya'da 2 dükkan
Mersin Yenişehir'de 1 daire
Batman'da fabrika arsası
2022 model lüks otomobil
128 banka hesabında 29,8 milyon lira
2 milyon lira değerinde BES hesabı
2018 model lüks SUV
Gölbaşı'nda 3 daire
Çankaya'da 2 dükkan
Yenimahalle'de 1 dükkan
Yenimahalle'de 1 daire
Acar'ın son maaşının 80 bin TL olduğu öğrenildi.
(Tolga Şardan)
Sakallı, mütedeyyin bir Müslüman. 80 bin mayışlan ne mal varlığı yapmış. Bunlardan çok vardır. Çünkü din siyasete alet edilip, kirletildi.
Siyasetin finansmanı da yolsuzlukla yapıldı. Burada asıl sorun yolsuzluk ve rüşvete bulaşmamış kişiyi bulmaktır.
Seloyu bırakmazlarsa hergün birini deşifre edebilirler. ''Sürüncemede bırakayıma'' da izin yok, anlaşıldığı kadarıyla.
https://www.trtworld.com/article/89f841ea556e
Bayraktar TB2'ler, RSF'nin ikmal kamyonlarını vurmuş. Mısır'daki askeri üslerden kalkmışlar. Sudan Ordusu, RSF'ye kara harekatına hazırlanıyor.Sudan, RSF'ye karşı 'intikam ve zaferde' kararlı
Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF), 26 Ekim'de Sudan'ın Faşir şehrini ele geçirerek burada sivillere yönelik katliamlar gerçekleştirdi.
Andrew Tate
@Cobratate
·
17 Eki
BITCOIN IS GOING TO $26,000Bitcoin 99.758,60 -2.811,6 -2,74%Yaman
@Yamankarassu
Bitcoin değil 26 bin dolar 100 bin dolar altına düşsün meydana çıkıp beni siken yok mu diye bagıracagım.
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele burada.Clash Report
@clashreport
Netanyahu:
Türkiye has been very hostile to Israel and to Zionism in recent years.
That’s unfortunate, because there shouldn’t be a clash between us.
DeepL ile çevir
Netanyahu:
Türkiye son yıllarda İsrail ve Siyonizm'e karşı çok düşmanca bir tutum sergilemiştir.
Bu çok talihsiz bir durum, çünkü aramızda bir çatışma olmamalı.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1 sa
🚨 Eski İspanya Kralı Juan Carlos 70 yıl sonra itiraf etti:
'Kardeşimi alnından vurup öldüren bendim'.
Türkiye'nin ilk nükleer pili geliştirildi.
📍Avrupa'nın ve Asyanın en büyük proton hızlandırıcı tesisi, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu TENMAK-NÜKEN'de , 100 yıl boyunca akım üretebilen 10 nanoamper Nükleer pil geliştirildi.
Sessiz ve derinden geliyoruz 🇹🇷
Yer İmleri