Adam keyfi yargıyı,kolluk görevlerini senin üstüne salıyor,sonra çıkıyor yargıya onlara saygı duy diyor,üstelik bide hakaret ediyorlar![]()
Adam keyfi yargıyı,kolluk görevlerini senin üstüne salıyor,sonra çıkıyor yargıya onlara saygı duy diyor,üstelik bide hakaret ediyorlar![]()
Motorine zam yapıldı
- Motorin fiyatlarına 2,11 TL zam yansıtıldı.
https://www.bloomberght.com/motorine...apildi-3761022
Gerçeklikten iyice koptuk.
Aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyebilmeleri için;
Dünyanın en ucuz hayatını, en pahalı şekilde yaşatıyorlar.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Bugün cuma borsanın kara günü,zaten 11.000 kırıldı ver elini 10.500,bu fiat bile borsaya göre lüx,textil mısıra kaçıyor,tarıma destek sıfır zatın yüzünden,ülkede kara paralar havada uçuşuyor,kanunun,nizamın olmadığı bir ülkeye kim yatırım yaparki...
https://www.haberler.com/spor/takiml...227543-haberi/
Böyle giderse ülke puanı adına çok iyi,şampiyonlar ligine direkt 2 takımla katılırız...
Egeenin rahmetli olan patronu Bayraktarın ne kadar mal varlığı vardır?
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
1950'li yılında Marshall fonu doğrultusunda Türkiye'ye milyonlarca dolar yardım yapılırken, karşılığında açıkça üretimi durdurun denmişti.
Sizin üretmenize gerek yok biz size her şeyi sağlarız, bunun sembol göstergesi süt tozuydu.
ABD karşılıksız süt tozu hibe ederken, köylerde ki çocuklara bile süt yerine suyla karıştırılan süt tozu içirilmişti.
Sonra insanlarımız bir şekilde süt tozuna bir türlü alışamamış neredeyse hayatından çıkarmıştı.
Yıl 2025 dün bir tüccar ile görüştüm, minibüsünde bir sürü dolu çuval vardı, bu arkadaş köylere gider köylüden süt toplar ve satardı.
Merak ettim bu dolu çuvallar nedir diye sordum? süt tozu dedi, iyi de biz süt tozu kullanmayız ki dedim, derin bir iç çekti ve; köylerde inek kalmadı ki süt toplayamıyoruz diye açıkladı, bu nedenle süt tozunu suyla karıştırıp süt diye satıyorum dedi mahcup bir ifadeyle.
Tebrikler başardılar.!!!!!!!!
Bir yandan şap hastalığı, diğer yandan 3 gün hastalığı, yem fiyatlarının yüksekliği, yetiştiriciliğin olağanüstü maliyeti, satarken ürün ucuzluğu ve toplarken tüccarın maliyet..
Gerçekten başardınız, bu da bu döneme kısmet oldu.!!!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri