Pala haberi bekliyor, biz de bekliyoruz bugün gelmesi lazim
Pala haberi bekliyor, biz de bekliyoruz bugün gelmesi lazim
Yönettiği Öne Çıkan Davalar ve KararlarGürlek'in başkanlık ettiği mahkemelerde verilen bazı önemli kararlar şunlardır:Canan Kaftancıoğlu davası: CHP İstanbul İl Başkanı'na sosyal medya paylaşımları nedeniyle toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verildi (2019).
bbc.com +1
Selahattin Demirtaş davası: Eski HDP Eş Genel Başkanı'na örgüt propagandası suçundan 4 yıl 8 ay hapis cezası (AİHM kararından önce tahliyesini engelleyen ceza).
dw.com +1
Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) ve Halkın Hukuk Bürosu avukatları davası: Selçuk Kozağaçlı dahil 20 avukata 3-18 yıl arası hapis cezaları (tahliye sonrası heyet değiştirilerek ceza verildi).
tr.wikipedia.org +1
Sözcü gazetesi davası: Yazarlar Emin Çölaşan, Necati Doğru ve yöneticilere "FETÖ'ye yardım" suçundan 3-5 yıl arası hapis cezaları.
dw.com
Şebnem Korur Fincancı davası: TTB eski Başkanı'na "Bu Suça Ortak Olmayacağız" bildirisi nedeniyle 2 yıl 6 ay hapis.
tr.wikipedia.org
Barış Akademisyenleri davaları: Bildiri imzacısı akademisyenlere cezalar (birine "şehit yakını ziyaret" şartı, sonradan kaldırıldı).
bianet.org
Enis Berberoğlu davası: Anayasa Mahkemesi'nin ihlal kararını uygulamama (Gürlek "yeni Zekeriya Öz" diye eleştirildi, Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasını kaybetti).
medyascope.tv +1
Can Dündar davası: Gazeteciyi "kaçak" ilan edip malvarlığına el koyma.
bbc.com
Hrant Dink cinayeti davası: Son duruşmalarda başkanlık yaparak müebbet ve hapis cezaları verdi, bazı sanıklara beraat.
bianet.org +1
grok dan böyle bilgi istedim.
buradan yola çıkabilirsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri